mravljica3 -> RE: ko se ti skoraj zmesa (12.10.2007 20:02:50)
|
Meni gre včasih kar na jok tako sem utrujena. Čez dan naša dva sploh nič ne spita, samo kake pol urice. Ponoči pa z možem rihtava vsak svojega. Jaz punčko, ker jo dojim, on fantka na flaško. Včasih se zbudita tudi 5x na noč, včasih 1x. Sedaj, ko je Sašo dobil izpuščaje po cepljenju se je cele noči praskal in ni mogel spati. Potem so vsi, tudi starejša punčka prehlajeni in kašljajo. V torek gre Sašo zopet nazaj v bolnico, na postopno uvajanje mleka S tem, da smo danes čakali kakih pet ur, da so naredili kožne teste. Poleg tega, da se starejša punčka počuti močno zapostavljeno in imava še z njo probleme. Včasih se počutim kot najslabša mama. Jaz občudujem vse starše, ki jim uspe dati otroke spat ob sedmih zvečer in potem spijo. Zame je to misija nemogoče. Midva ne spiva že štiri leta, ker je bilo prvič še huje, saj sva cele noči prebedela, tako, da sva se tudi midva že navadila. Saj drugače je super in sem srečna, da imam otroke, samo fino je malo potožit in prebrat, da se še kdo počuti tako kot jaz. Pa ne razumet, da se mi zdi fino to, da imajo tudi drugi take probleme. No eden že kašlaja, zato lep pozdrav vsem! Mojih pol ure je mimo!
|
|
|
|