|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosecniske tezave v 19 tednu
4.10.2007 16:04:56   
lik
Punce,pomoc prosim!Velikokrat,ko grem na stranisce mislim,da mi bo vse ven padlo,veckrat ko dalj casa prezivim na nogah me spodaj boli in imam obcutek,kot da je oteceno.Polek vsega mi ob kaslju ali pa kar z lepega uhaja urin.Ginekologinja na nuhalni svetlini mi je omenila,da imam maternico verjetno obrnjeno nazaj v kriz.Mislite,da je to tezava ali kaj drugega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosecniske tezave v 19 tednu
4.10.2007 16:47:15   
benika
Take težave imam jaz že polovico moje nosečnosti, pa mislim, da nisva edini. Saj mine, vešuser posted image

(odgovor članu lik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 18:47:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2007 20:09:42   
Naja30
Zdaj si na polovici, pa še hujše bo. Meni se je tudi zdelo, da mi bo vse ven padlo, pol se pa navadiš, da ti dol tišči. Tudi urin mi je uhajal proti koncu. Ko sem kihnila, vstala iz ležečega v sedeč položaj, se smejala...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2007 23:14:16   
Nasy
to je zato, da se že zdej na pleničke navadišuser posted image

hec! Jst sem tudi v 19. t. To se pravi, da me od zdej naprej čaka lulanje ob smehu in kašljanju..ojej..

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2007 8:35:04   
Azzurra
tudi jaz sem mislila, da bo "vse ven padlo" že na polovici nosečnosti.

potem pa sem šla 10 dni čez PDP in ko je blo treba zares rodit so zdravnica, med. sestra in anesteziolog ožemali moj trebuh medtem ko sem jaz na vso silo potiskala....da je končno prilezel na dan.

Ne pade, ne, kar tako.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2007 12:48:41   
TinkiBinki
mislim, da bi bilo dobro, da delaš keglove vaje, da malo okrepiš mišice...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2007 14:21:19   
Sarina
Zdravo!!! Tudi jaz imam iste težave - noseča sem 23 tednov.
Sploh od prejšnjega tedna, ko mi je G rekla, da je nevarno nizko vse skupaj (če bi mi rekla, da je vse vredu, me sigurno ne bi nič tiščalo - pri meni strašno dela psiha, sploh ker sem januarja imela SS). Tako da komaj čakam na naslednji pregled.
Lepo se mej, pa pozitivne misli ti želim user posted image !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2007 15:04:37   
misar
Ja sem brala, da je treba delat medenične vaje..moja kolegica jih ni in ima še vedno pa je že 5 let po rojstvtu zadnje hčerke, probleme z uhajanjem vode. punce keglove vaje delat!!!

(odgovor članu Sarina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......