asso
|
Fragola evo iz prve roke. Pa ne bodite no tako nesramne, nekaj konkretno jo zanima pa dobi 100 neumnih odgovorov, ki si ne more prav dosti pomagati z njimi. Ja, jo imam in sem res zadovoljna z njo. Če mi jo bi sami ponujali najbrž se ne bi odločila za nakup, ampak sem se sama odločila, da jo najprej sploh vidim (zaradi različnih priporočil in govoric o dobri posodi) in sem sama poklicala prodajalca na dom. V naprej sem itak vedla, da je to draga posoda. Tako je komplet cca. štirih posod s Secoquick pokrovkov je okrog 400.000 bivših SIT. No, jaz sem dobila neko novoletno ali obletniško akcijo, kjer sem v tej ceni dobila še eno pokrovka (različni fi) in še ponev. Cene so nekako 100.000 bivših sit na lonec z navadno pokrovko, samo secoquick pokrovka pride okrog 100 bivših jurjev oziroma tista manjša mislim, da je bila nekje okrog 80. Res sem najbolj zadovoljna s Secoquick pokrovko, predvsem za razne rižote. Zmečeš vse noter, premešaš, pokriješ in čez slabih 10 minut je kosilo. Pri majnem tudi uporabljam vsakodnevno, še posebno pri pripravljanju kašic. Dam not različno sadje, riž (večkrat proseno kašo), malo vode, zaprem kuham 5 minut, zmiksam in je pripravljeno... Res pa je, da se je treba navaditi kuhati v teh loncih, kar je na začetku malo problem. Ni glih tako, da se kuha brez vode, ampak se jo uporablja res zelo malo... No brez maščob pa lahko kuhaš v vsakem loncu. Jaz tudi z AMC uporabljam malo olivnega olja... Ne vem kaj bi še napisala... vpraši če te še kaj zanima...