asso -> RE: Amici posoda! (5.10.2007 9:57:43)
|
Fragola evo iz prve roke. Pa ne bodite no tako nesramne, nekaj konkretno jo zanima pa dobi 100 neumnih odgovorov, ki si ne more prav dosti pomagati z njimi. Ja, jo imam in sem res zadovoljna z njo. Če mi jo bi sami ponujali najbrž se ne bi odločila za nakup, ampak sem se sama odločila, da jo najprej sploh vidim (zaradi različnih priporočil in govoric o dobri posodi) in sem sama poklicala prodajalca na dom. V naprej sem itak vedla, da je to draga posoda. Tako je komplet cca. štirih posod s Secoquick pokrovkov je okrog 400.000 bivših SIT. No, jaz sem dobila neko novoletno ali obletniško akcijo, kjer sem v tej ceni dobila še eno pokrovka (različni fi) in še ponev. Cene so nekako 100.000 bivših sit na lonec z navadno pokrovko, samo secoquick pokrovka pride okrog 100 bivših jurjev oziroma tista manjša mislim, da je bila nekje okrog 80. Res sem najbolj zadovoljna s Secoquick pokrovko, predvsem za razne rižote. Zmečeš vse noter, premešaš, pokriješ in čez slabih 10 minut je kosilo. Pri majnem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi uporabljam vsakodnevno, še posebno pri pripravljanju kašic. Dam not različno sadje, riž (večkrat proseno kašo), malo vode, zaprem kuham 5 minut, zmiksam in je pripravljeno... Res pa je, da se je treba navaditi kuhati v teh loncih, kar je na začetku malo problem. Ni glih tako, da se kuha brez vode, ampak se jo uporablja res zelo malo... No brez maščob pa lahko kuhaš v vsakem loncu. Jaz tudi z AMC uporabljam malo olivnega olja... Ne vem kaj bi še napisala... vpraši če te še kaj zanima...
|
|
|
|