Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 14:03:55
|
|
|
|
lea23
|
nebi bila rada zatežena, ampak takšnih tem je bilo odprto že tisoč! uporabi iskalnik in pobrskaj. lep dan, lea
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 14:15:18
|
|
|
|
babylove
|
ste zadovoljne, koliko časa kej traja da se roba dobi, kakšni so približno stroški poštnine, a je možno stvar ki ti ne ugaja vrniti, kako plačaš Vse našteto je odvisno od posameznega prodajalca, zato je najbolje, da se pozanimaš neposredno pri prodajalcu. V angleščini, če nemško ne znaš. Ali pa uporabi yahoo prevajalca.
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 15:35:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem že kar nekaj stvari nabavila preko e-bay.de in večinoma imela zelo, zelo dobre izkušnje. Se pa logično najde tudi kakše, ki je mal slabši...tako kot vsepovsod...
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 15:38:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pozabila povedat - poštnine so pa kar zasoljene, predvsem pri trgovinskih prodajalcih... pa veliko, predvsem večjih zadev, nočejo pošiljat v Slovenijo, čeprav piše "Versand nach EU". Nam recimo niso hoteli poslati plazme, ker SLO ni EU country , no so jo potem v IT...mal po ovinkih...
|
|
|
|
RE: nakupi preko nemškega e-baya 4.10.2007 15:39:38
|
|
|
|
scubadiver
|
Jaz sem naročila že ful stvari.. Sicer ne za dojenčka ampak opremo za potapljanje in je vse super. S partnerjem sva sicer kupila vse novo - torej od trgovin, tako da ne vem kako je z rabljenimi stvarmi. nekaj sva si dala poslat v nemčijo in so nama potem dostavili znanci, nekaj pa tudi direktno v SLO. Poštnina je različna glede na težo paketov. malo se tudi pozanimaj kako ti bodo poslali. Ker nekateri pošiljajo z DHL-om kar zna biti precej drago.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?