Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gre pumpica Baby-Vac na ....... 4.10.2007 13:33:37
|
|
|
|
Maxica
|
Aha, mi smo jo dali kar na tisto cev, ki je kot harmonika. Tisto špico smo dali stran in dali pumpico gor. Je šlo čisto v redu.
|
|
RE: Gre pumpica Baby-Vac na ....... 4.10.2007 13:35:52
|
|
|
|
pika_b
|
Pa gre tale delček čez nastavek od sesalca. Tale vorwerk ima ful velike luknje teh nastavkov, zato mi ni najbolj jasno, kako bi to šlo gor.
|
|
|
|
RE: Gre pumpica Baby-Vac na ....... 4.10.2007 13:37:54
|
|
|
|
Maxica
|
Ne, saj se čist lepo noter usede. Se tisti nastavek kar lepo prilagodi. Morda je ob straneh sicer kakšen milimeter lufta, ampak ni panike.
|
|
RE: Gre pumpica Baby-Vac na ....... 4.10.2007 20:11:10
|
|
|
|
sminc
|
Jaz si pomagam z listom prepognjenega papirja. Vanj izrezem luknjo take velikosti kot je en del nastavka ( okrogli del). upam da si predstavljate- bistveno je, da se naredi vakum. prizgem sesalec, dam nad luknjo papir, vtaknem cevko not in to je to. lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?