nagrobni spomeniki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

žiža -> nagrobni spomeniki (4.10.2007 13:08:34)

Mi moramo generalno obniviti in urediti naš grob. Imamo precej velik grob, tako, da ga bomo "razparcelirali" na tri dele. Da ne bomo z deli preveč hiteli se bomo zadeve lotili po prvem novembru. . Mi nebi kakšnih velikih marmornatih lošč zato bi bolj kombinirali s peskom in zemljo za posaditev rož. Zanima me kako imate kaj urejene grobove. Vem, da je na pamet o cenah težko govorit ampak me vseeno zanima kakšne so kaj cene kamnosekov, ki se s tem ukvarjajo.

Nika v službi -> RE: nagrobni spomeniki (4.10.2007 13:36:39)

Ej, pojma nimam, mi smo dali nagrobni kamen narest sorodniku, ki je pečar, ga je naredil iz kamna, res lepo, preprosto. Kakšne so pa dejanske cene, ti bodo pa druge povedale oz. malce pobrskaj po netu, mogoče ima kak kamnosek kakšne cenike...

Anonimen -> RE: nagrobni spomeniki (4.10.2007 13:39:32)

Naš je bil takratnih 500.000 SIT približno. Je pa plošča in spomenik, vaza, sveča in kip marije. Ima zelo malo prostora za rože. Pri nas ga je mami izbrala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], meni osebno ni všeč. Naročili smo ga v Logatcu pri enem gospodu, se je zelo potrudil in smo bili zadovoljni z odnosom in narejenim.

Stran: [1]