Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:18:33
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem ga kupila pa ni vreden tega denarja. Res! Kupi raje navadne vrečke za vlaganje in v vsako zavij plenico, vrečko zavozlaj in učinek je isti če ne boljši. Za ta denar raje kupi kaj drugega. pa še tista kaseta s vrečkami stane malo manj kot 2000 sit.Tooo much
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:19:59
|
|
|
|
dory
|
Tudi jaz sem kolebala ali kupiti palcka ali ne...pol sem se odlocla za varianto od malike...vrecke pa sproti nosim v smeti,kar se mi zdi precej bolj higienicno,kot pa ce bi po nekaj dni plenicke stale v kosu :zmeden:
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Se strinjam z maliko. Teja, saj se smeti in teh pleničk itak v enem dnevu nabere za poln koš.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:25:41
|
|
|
|
dory
|
To imas pa tud prav splisni :)
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 13:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je vreden. Poleti niti ni problema ven nosit pleničke, pozimi pa ne moreš vsakič otročka s sabo vlačit.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 16:15:46
|
|
|
|
mehurčica
|
Mi smo ga spakirali nazaj v škatlo. Morem vprašat prijateljico, če ga bo imela. Mi sedaj kupimo male vrečke za živila-gre glih plenička noter, jo zavozlamo in damo v veliko vrečo, ki jo nesemo dol ob prvi priliki. Te vrečkice pridejo 100kom 150SIT(nekaj takega), tiste za palčka z. pa skoraj 2000SIT. Pa je po moje za približno isto količino.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 18:25:08
|
|
|
|
mirka
|
Jaz jih pa dajem kar v tiste tamehke vrečke: Mercator, Tuš, Špar ki jih je doma vedno too much od sadja , .... So zelo pripravne in jih tudi zavežem in hitr v koš.
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 3.12.2004 20:00:29
|
|
|
|
Annny
|
Enako kot Mirka- potem pa vsak dan odnesem ven v smetnjak! Po moje bi se čudno počutila, če bi npr. 1 teden zbirala umazane pleničke v sobi:ups:
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 4.12.2004 12:06:02
|
|
|
|
willma
|
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni:bravo:
|
|
|
|
Koš za plenice - palček zavijalček 4.12.2004 21:40:21
|
|
|
|
andrejaz
|
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni. Kaseta je sicer draga, ampak je za kak mesec, tko da ni tako hudo.:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Pašteta, salamedejziKdaj ste svojim malčkom ponudile pašteto ali salamo? (kakšno?)prej (
14%)
10m (
10%)
11m (
4%)
12m (
16%)
13m (
9%)
kasneje (
48%)
Število vseh glasov: 338Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!