BAMBINA_ -> RE: Angelcare - smiselnost nakupa (8.10.2007 9:14:33)
|
Alice, bravo, da si se odločila za nakup. Otrok je lahko povsem zdrav, pa pride do kakšnega nenadnega dogodka... poglej primer Paštetke... kaj če ne bi šla slučajno pogledati v spalnico... 80 € pa res ni takšen denar, da bi obubožali. Glede na to, da te pravočasno opozori, da ima otrok težave, bi jaz dala zanj tudi dosti več. Saj se otrokovo življenje ne meri v denarju, kajne, saj je neprecenljivo, zanj bi dali vse. In ne, nikakor ni lažnih alarmov, pa četudi bi bili... jaz imam raje 100 lažnih alarmov na noč, kot nobenega in en usoden trenutek. Ne razumem, kako je lahko nekdo proti nakupu tako izjemne naprave kot je AC... in pri nas... se je dejansko izkazal kot angel varuh, saj smo preprečili morebitno smrt našega sončka. Ja, težko je o tem pisati, ampak nepredstavljivo mi je, kako grozno bi bilo šele pisati o smrti... Skratka AC je za moje pojme vsekakor naprava, vredna svojega denarja... za razliko od kakšnih fancy cartkanih reči, za katere mamice tako rade zapravljamo denar.... IZVIRNO SPOROČILO: adelaide se mi zdi, da bi se s to napravo samo psihirala. Jaz bi se "psihirala" in ne spala mirno ponoči, brez te naprave! p.s. enostavno moram vprašati... kolikšen je pa že kaj obseg bušija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|