RE: kako uspavate vaše otročke? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Pobalami -> RE: kako uspavate vaše otročke? (4.10.2007 22:27:05)

Mi smo našemu pri tej starosti peli pesmice. On je ležal v svoji posteljci jaz ali oči pa zraven na tavelki. Prižgana je bila majhna lučka. Čez dva meseca pa je zaspal samo če si bil tiho in pesmic nisi smel peti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Pri 1,5 letu je bilo še to vse premalo in je začel izsiljevat-hotel je iti na vsak način v dnevno sobo-ob 22h zvečer. Na par minut sem hodila k njemu, mu rekla da likam, pospravljam in ga polegla. To je trajalo ene 15 min ko je zaspal. Naslednji dan je zaspal sam in nisi rabil biti pri njemu samo slišati je moral da delaš nekaj v kuhinji. Pred to starostjo, če bi ga pustila jokat bi se jokal dve uri skup.

Sedaj pri 2 letih ga damo v posteljco povemo kratko pravljico in zaspi sam. trkam na les.

Drugače ga še budnega položi v posteljico, da se je navadi. Vsakič ga pusti sekundo dlje noter če joka. Tudi podnevi ga daj ko je dobre volje za par minut v posteljico igrat, da se je navadi.




miska2004 -> RE: kako uspavate vaše otročke? (7.10.2007 21:59:57)

Pa saj je rad v svoji posteljici, se je ne boji. Velikokrat se igra notri... tudi na najini postelji je rad, samo zaspat ne zna, tudi če sem zraven. Trenutno smo rešili tako, da ga uspavamo še vedno na rokah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], ampak na rami, tam se vsaj odriva ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Čakamo, da dobimo popravljen Tomy aparatek, tisti ki projicira slike na strop in oddaja zvoke - čeprav se bojim, da se ga preveč veselim, potem mu pa sploh ne bo všeč...




ZmajTolovaj -> RE: kako uspavate vaše otročke? (7.10.2007 22:23:51)

Jaz sem ga tud naročila in samo UPAM, da bo kaj zaleglo!




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]