petkov kofetk :))))) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:23:46)

sam ne zarad bolečin. Tok mi je bla risanka všeč, da sm mogla čaj s tem imenom kupit8)8)

martita -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:25:02)

ni kaj lepe risanke smo imeli...ne pa zdej samo to japonsko sranje ...ups...piiiii...pa brez zamere, če je slučajno kateri to všeč

pika74 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:25:55)

nene, lolek pa bolek al pa krtek pa baltazar so bli zakon. U pa barbapapa je bla tud carica.

martita -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:27:21)

....kaj pa stripi? Meni je bil tako čuden, da mi je bil prav všeč!
:)- :)-

pika74 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:29:20)

u še enga sm pozabla - mišušatku (a veste un medvedek uhec) k poje: Ora nadobranoc, mjesec tam vec sveti. Cjeci lubijo misek, misek lubijo cjeci. tararra9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.

Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:29:23)

Bom brala pol doma!

En pozdrav iz gim. Bežigrad:)-:)-:)-

Dons smo pisal fizko...raj ne bi o tem:grrr::(

lp,:fis:

pika74 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:30:40)

o :fis:

biba77 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:31:02)

ja, pika, tisti medo je bil tak lepi!!!!!

Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:38:23)

:)-Ohejjjj sem tu!!Za trenutek me ni na RR.pa zlomka glej jih babnice kok klepetajo:)-:((:)-:)-:)-Jutro deževno..sedaj pa prvi žarki sonca:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::kava:pijem samo zgodaj zjutraj vam pa uživajte ob njej!!Kaj lepega?Ja spet bo ful:love:prijokalo saj se oglašajo:nosecka:kot na tekočem traku!!Lepo.lepo!!:bravo::)-:)-
:morje:Neva:morje:

biba77 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:42:00)

joj, jaz pa zdaj zakljucujem (sem bla zlo kratka), samo sem dobila eno nujno opravilo in sibam... se javim zvecer...
cao babike!
:miska:
ps: pika, lepo te je blo spet malo citat; cimprej se pozdravi!!!

pika74 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 11:45:03)

o pupike:rozica:

o biba77;)

Sej jst bom tud mogla mičkn odklopit, k morm še ene par stvari narest, predn :kuza::kuza::kuza: ob 1h domov.

Fajn klepetejte še naprej. Pridem še kej pokukat.

pa-pa
:metulj:

aja, pa ZOBE NA SONČENJE prosim 8)8)8)8) (tud če kšn manjka:)-:)-:)-:)- )

Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 13:24:21)

:)-Kje pa ste?????a vas je fršlok od preveč popite kave????:kava::kava::kava:Pa nič:hudicek:če se nočete oglasit pa grem(vTrst)ko pridem nazaj,da vas najdem vse na broju!!:grrr:

martita -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 13:38:53)

Ojla, jst sem nazaj....tako sem se najedla....Kaj greš šopingirat?

Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 13:49:28)

:bravo:Prijateljico in njeno mamo peljemo pokazat kje so kitajske trgovine.Jaz pa bom pošpegala za novoletnimi okraski ker so tam cenejši in več izbire imajo.Pa moram pazit,da ne bom preveč na stežaj denarnice odprla bo moj:hudicek: hud.:)-:)-:)-:)-:)-

martita -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 13:53:59)

A v Trstu je tud invazija Kitajcev?V stari Gorici jih je ku peska....ma v glavnem bolj škart roba...kak pasek se že dobi, drgač pa je bol bogo. Okraske pa kar pridno nabavljaj...pa še kako fino dišečo svečko...:sloncek:
Da pa tvoj ne bo hud mo prnesi kako malenkost :)-

Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 14:00:51)

:)-Ja kar več ulic so zasedli.Jaz pa kar kupujem pri njih,,mi ni žal,če imam majico samo za kakšen mesec potem pa jo zavržem,ker je poceni.Plašč sem tudi pri njih kupila mi služi že drugo sezono.Iste plašče in jakne prodajajo v naših kvazi butikih za štirikrat dražje.:grrr:
Dišečih svečk imam na pretek sem pač mahnjena nanje.
Možeku bom pa liziko kupila,da bo tiho:)-:)-:)-

Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 14:57:13)

Ojlaaaaa!!!

Zara- jst mam tut en **** tedn! Prov slabo s eje začel tale december. Najprej v tork esej pr slovi (So bogovi izraz človekovega vedenja o svetu in sebi?) :zmeden:, včerej nemščino (fuuuuull snovi, ampak to je vsaj šlo) in dones fizka, za katero upam upam upam da bo 2, ker mi ni nč jasn. v pondelk pa pišem gefo in zgodovino(sem bla bolana k smo pisal) tko da se moram dones in cel vikend učit k zmešana:((

Pa še včeri šok- sem mami težila že cel teden, naj pokliče na pediatrično, ker je blo včeri en mesec od kar sem bla tam in ni izvida:zmeden: In pokliče mami včeri...men je kr slab ratal- bi mogla prejšn pondelk kao ke prit, d ami dajo spet neke tablete (sem jih že mela 2 leti vmes, pa niso ble ok, ker mi ni blo dobr, zdej sm pa en let brez in mi je velik boljš brez!!!) in je mami čist ponorela in zdej čakamo, da zvemo kdaj mamo drug teden razgovor s taglavnim dr., ki bi moral bit moj (pa mam enga druzga:grrr: ) in upam, da bom lahko šla zraven. Her hočem bit zravn. Ker hočem da tut men VSE razložijo. Ker te tam obravnavajo kot da do 5 ne znaš štet in ti NIČ ne povejo, ne staršem, kaj šele da bi men kej povedal:grrr: Tko da vse kar zveš je, če slučajn ujameš pogovor med zdravniki al pa sestrami:hudicek::hudicek::hudicek: In to ti je naša ljuba draga pediatrična....:grrr:

Tko....povem pol kaj smo uštimal...ampak tablet ne bom mela pa če se na trepalnice postavjo! (zi tiste, ki se razumete v to- spet mi hočejo dat betabloker, zarad katerga so mi takrat ukinli tablete:grrr:. Aja, mam pa tahikardijo pa VES).

Tko, mal sem se skašlala...dones grem mogoče lučke pogledat, k jih ob 18h prižgejo.

Pa mIKlavž bo...pa mami ma rd v pondelk;)

Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 15:01:58)

No evo...zdele sem jih spluvala in je po tem zvonil telefon...je sam g. šef (dr.) klicu:) V torek ali sredo gremo na razgovor:zmeden2:

biba77 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 18:14:46)

Joj, Ribica, to pa ni fajn... :(:(:( Ti samo ne skrbi in se ne sekiraj prevec; se boste ze zmenli, ko bosta sli z mamo tja.

Ja, ostale pa ste "poniknile"??? :zmeden2:Ku-ku...:zmeden2:, kje pa ste??? Petek je... :kava: caka...

Jaz sem se pravkar vrnila s sprehoda z mojo peso, zdaj pa si pripravim kako pijacko, pol pa upam na cvek :).

emaa -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 18:16:10)

Nisi sama, se še kakšna kje najde, jaz sem tko sama do nedelje popoldne, je šel v Makarsko na tekmo, tko da mi ne more težit, če bom pre PCjem.:)

biba77 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 18:19:26)

pozdravljena, emamair!
moj pa skace. Oz. pada - majo nocno skakanje in predvidevam, da se zna okoli polnoci vrnit. No, obicajno se nocno skakanje malo prej konca, samo pol je treba se kako pivo spit (da proslavijo srecen pristanek :)- ).

emaa -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 18:28:39)

ti maš pa padalca sej kdaj pa to prov pride. še posebej, ko je treba kam vpadet.

biba77 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 18:31:51)

:)-:)-:)- Ja, "vpaduje" on ze nekaj casa redno, samo se ni zadovoljivega rezultata :)-:)-:)- . Ga bom morala se boljse naucit :ups:. Sem mislila, da bo dovolj, ce bo vsaki drugi dan "pado", pa je to ze malo sumljivo...

emaa -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 18:33:03)

Pa sej moj tud obara (rugby-podira), pa nč ne rata, po moje bo mogu mal bol intenzivno trenirat.

biba77 -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 18:41:14)

Rugby? :zmeden: Uh, to se meni zdi neka ameriska exotika... To je pri nas tudi? :zmeden2:

Cuj, a mislis, da sva res sami, al pa so okoli naju 8) vohuni (mislim, da jih je ena primorka tako imenovala par dni nazaj) - saj ves, tisti, ko samo berejo, sami pa nic ne napisejo. :)-:)-:)-

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>