Anonimen -> petkov kofetk :))))) (3.12.2004 14:57:13)
|
Ojlaaaaa!!! Zara- jst mam tut en **** tedn! Prov slabo s eje začel tale december. Najprej v tork esej pr slovi (So bogovi izraz človekovega vedenja o svetu in sebi?) :zmeden:, včerej nemščino (fuuuuull snovi, ampak to je vsaj šlo) in dones fizka, za katero upam upam upam da bo 2, ker mi ni nč jasn. v pondelk pa pišem gefo in zgodovino(sem bla bolana k smo pisal) tko da se moram dones in cel vikend učit k zmešana:(( Pa še včeri šok- sem mami težila že cel teden, naj pokliče na pediatrično, ker je blo včeri en mesec od kar sem bla tam in ni izvida:zmeden: In pokliče mami včeri...men je kr slab ratal- bi mogla prejšn pondelk kao ke prit, d ami dajo spet neke tablete (sem jih že mela 2 leti vmes, pa niso ble ok, ker mi ni blo dobr, zdej sm pa en let brez in mi je velik boljš brez!!!) in je mami čist ponorela in zdej čakamo, da zvemo kdaj mamo drug teden razgovor s taglavnim dr., ki bi moral bit moj (pa mam enga druzga:grrr: ) in upam, da bom lahko šla zraven. Her hočem bit zravn. Ker hočem da tut men VSE razložijo. Ker te tam obravnavajo kot da do 5 ne znaš štet in ti NIČ ne povejo, ne staršem, kaj šele da bi men kej povedal:grrr: Tko da vse kar zveš je, če slučajn ujameš pogovor med zdravniki al pa sestrami:hudicek::hudicek::hudicek: In to ti je naša ljuba draga pediatrična....:grrr: Tko....povem pol kaj smo uštimal...ampak tablet ne bom mela pa če se na trepalnice postavjo! (zi tiste, ki se razumete v to- spet mi hočejo dat betabloker, zarad katerga so mi takrat ukinli tablete:grrr:. Aja, mam pa tahikardijo pa VES). Tko, mal sem se skašlala...dones grem mogoče lučke pogledat, k jih ob 18h prižgejo. Pa mIKlavž bo...pa mami ma rd v pondelk;) lp,:fis:
|
|
|
|