|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   petkov kofetk :)))))
3.12.2004 11:23:46   
pika74
sam ne zarad bolečin. Tok mi je bla risanka všeč, da sm mogla čaj s tem imenom kupit8)8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.12.2004 11:25:02   
martita
ni kaj lepe risanke smo imeli...ne pa zdej samo to japonsko sranje ...ups...piiiii...pa brez zamere, če je slučajno kateri to všeč

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.12.2004 11:25:55   
pika74
nene, lolek pa bolek al pa krtek pa baltazar so bli zakon. U pa barbapapa je bla tud carica.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.12.2004 11:27:21   
martita
....kaj pa stripi? Meni je bil tako čuden, da mi je bil prav všeč!
:)- :)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.12.2004 11:29:20   
pika74
u še enga sm pozabla - mišušatku (a veste un medvedek uhec) k poje: Ora nadobranoc, mjesec tam vec sveti. Cjeci lubijo misek, misek lubijo cjeci. tararra9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.12.2004 11:29:23   
Anonimen
Bom brala pol doma!

En pozdrav iz gim. Bežigrad:)-:)-:)-

Dons smo pisal fizko...raj ne bi o tem:grrr::(

lp,:fis:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.12.2004 11:30:40   
pika74
o :fis:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.12.2004 11:31:02   
biba77
ja, pika, tisti medo je bil tak lepi!!!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.12.2004 11:38:23   
Anonimen
:)-Ohejjjj sem tu!!Za trenutek me ni na RR.pa zlomka glej jih babnice kok klepetajo:)-:((:)-:)-:)-Jutro deževno..sedaj pa prvi žarki sonca:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::kava:pijem samo zgodaj zjutraj vam pa uživajte ob njej!!Kaj lepega?Ja spet bo ful:love:prijokalo saj se oglašajo:nosecka:kot na tekočem traku!!Lepo.lepo!!:bravo::)-:)-
:morje:Neva:morje:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
3.12.2004 11:42:00   
biba77
joj, jaz pa zdaj zakljucujem (sem bla zlo kratka), samo sem dobila eno nujno opravilo in sibam... se javim zvecer...
cao babike!
:miska:
ps: pika, lepo te je blo spet malo citat; cimprej se pozdravi!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.12.2004 11:45:03   
pika74
o pupike:rozica:

o biba77;)

Sej jst bom tud mogla mičkn odklopit, k morm še ene par stvari narest, predn :kuza::kuza::kuza: ob 1h domov.

Fajn klepetejte še naprej. Pridem še kej pokukat.

pa-pa
:metulj:

aja, pa ZOBE NA SONČENJE prosim 8)8)8)8) (tud če kšn manjka:)-:)-:)-:)- )

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.12.2004 13:24:21   
Anonimen
:)-Kje pa ste?????a vas je fršlok od preveč popite kave????:kava::kava::kava:Pa nič:hudicek:če se nočete oglasit pa grem(vTrst)ko pridem nazaj,da vas najdem vse na broju!!:grrr:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
3.12.2004 13:38:53   
martita
Ojla, jst sem nazaj....tako sem se najedla....Kaj greš šopingirat?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.12.2004 13:49:28   
Anonimen
:bravo:Prijateljico in njeno mamo peljemo pokazat kje so kitajske trgovine.Jaz pa bom pošpegala za novoletnimi okraski ker so tam cenejši in več izbire imajo.Pa moram pazit,da ne bom preveč na stežaj denarnice odprla bo moj:hudicek: hud.:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
3.12.2004 13:53:59   
martita
A v Trstu je tud invazija Kitajcev?V stari Gorici jih je ku peska....ma v glavnem bolj škart roba...kak pasek se že dobi, drgač pa je bol bogo. Okraske pa kar pridno nabavljaj...pa še kako fino dišečo svečko...:sloncek:
Da pa tvoj ne bo hud mo prnesi kako malenkost :)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
3.12.2004 14:00:51   
Anonimen
:)-Ja kar več ulic so zasedli.Jaz pa kar kupujem pri njih,,mi ni žal,če imam majico samo za kakšen mesec potem pa jo zavržem,ker je poceni.Plašč sem tudi pri njih kupila mi služi že drugo sezono.Iste plašče in jakne prodajajo v naših kvazi butikih za štirikrat dražje.:grrr:
Dišečih svečk imam na pretek sem pač mahnjena nanje.
Možeku bom pa liziko kupila,da bo tiho:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
3.12.2004 14:57:13   
Anonimen
Ojlaaaaa!!!

Zara- jst mam tut en **** tedn! Prov slabo s eje začel tale december. Najprej v tork esej pr slovi (So bogovi izraz človekovega vedenja o svetu in sebi?) :zmeden:, včerej nemščino (fuuuuull snovi, ampak to je vsaj šlo) in dones fizka, za katero upam upam upam da bo 2, ker mi ni nč jasn. v pondelk pa pišem gefo in zgodovino(sem bla bolana k smo pisal) tko da se moram dones in cel vikend učit k zmešana:((

Pa še včeri šok- sem mami težila že cel teden, naj pokliče na pediatrično, ker je blo včeri en mesec od kar sem bla tam in ni izvida:zmeden: In pokliče mami včeri...men je kr slab ratal- bi mogla prejšn pondelk kao ke prit, d ami dajo spet neke tablete (sem jih že mela 2 leti vmes, pa niso ble ok, ker mi ni blo dobr, zdej sm pa en let brez in mi je velik boljš brez!!!) in je mami čist ponorela in zdej čakamo, da zvemo kdaj mamo drug teden razgovor s taglavnim dr., ki bi moral bit moj (pa mam enga druzga:grrr: ) in upam, da bom lahko šla zraven. Her hočem bit zravn. Ker hočem da tut men VSE razložijo. Ker te tam obravnavajo kot da do 5 ne znaš štet in ti NIČ ne povejo, ne staršem, kaj šele da bi men kej povedal:grrr: Tko da vse kar zveš je, če slučajn ujameš pogovor med zdravniki al pa sestrami:hudicek::hudicek::hudicek: In to ti je naša ljuba draga pediatrična....:grrr:

Tko....povem pol kaj smo uštimal...ampak tablet ne bom mela pa če se na trepalnice postavjo! (zi tiste, ki se razumete v to- spet mi hočejo dat betabloker, zarad katerga so mi takrat ukinli tablete:grrr:. Aja, mam pa tahikardijo pa VES).

Tko, mal sem se skašlala...dones grem mogoče lučke pogledat, k jih ob 18h prižgejo.

Pa mIKlavž bo...pa mami ma rd v pondelk;)

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
3.12.2004 15:01:58   
Anonimen
No evo...zdele sem jih spluvala in je po tem zvonil telefon...je sam g. šef (dr.) klicu:) V torek ali sredo gremo na razgovor:zmeden2:

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
3.12.2004 18:14:46   
biba77
Joj, Ribica, to pa ni fajn... :(:(:( Ti samo ne skrbi in se ne sekiraj prevec; se boste ze zmenli, ko bosta sli z mamo tja.

Ja, ostale pa ste "poniknile"??? :zmeden2:Ku-ku...:zmeden2:, kje pa ste??? Petek je... :kava: caka...

Jaz sem se pravkar vrnila s sprehoda z mojo peso, zdaj pa si pripravim kako pijacko, pol pa upam na cvek :).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.12.2004 18:16:10   
emaa
Nisi sama, se še kakšna kje najde, jaz sem tko sama do nedelje popoldne, je šel v Makarsko na tekmo, tko da mi ne more težit, če bom pre PCjem.:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 45
3.12.2004 18:19:26   
biba77
pozdravljena, emamair!
moj pa skace. Oz. pada - majo nocno skakanje in predvidevam, da se zna okoli polnoci vrnit. No, obicajno se nocno skakanje malo prej konca, samo pol je treba se kako pivo spit (da proslavijo srecen pristanek :)- ).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.12.2004 18:28:39   
emaa
ti maš pa padalca sej kdaj pa to prov pride. še posebej, ko je treba kam vpadet.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
3.12.2004 18:31:51   
biba77
:)-:)-:)- Ja, "vpaduje" on ze nekaj casa redno, samo se ni zadovoljivega rezultata :)-:)-:)- . Ga bom morala se boljse naucit :ups:. Sem mislila, da bo dovolj, ce bo vsaki drugi dan "pado", pa je to ze malo sumljivo...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.12.2004 18:33:03   
emaa
Pa sej moj tud obara (rugby-podira), pa nč ne rata, po moje bo mogu mal bol intenzivno trenirat.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.12.2004 18:41:14   
biba77
Rugby? :zmeden: Uh, to se meni zdi neka ameriska exotika... To je pri nas tudi? :zmeden2:

Cuj, a mislis, da sva res sami, al pa so okoli naju 8) vohuni (mislim, da jih je ena primorka tako imenovala par dni nazaj) - saj ves, tisti, ko samo berejo, sami pa nic ne napisejo. :)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.