Crnitulipan
|
Punce dober večer, Špelka12, en dober skok v prvi IVF - in ja, čim boljši odziv na terapijo ti želim. Tudi jaz sem se, v tem zadnjem postopku, špikala pred službo - Reš je začel, pa sem potem kar nadaljevala. Ja Kikaa midve sva en dan narazen.. zame je to že peti transfer... čakanje po petem transferju, tako da če hočem ali nočem opazim da se z menoj dogaja nekaj novega, ali da neki znaki 'popuščajo'... V prejšnjih postopkih me ni nikoli takole zvijalo že tako zgodaj.. Sem pa kaka dva dni po tistem, ko so mi prsi uplahnile, ko ni bilo nobenih znakov več, razen šibke, občasne tope bolečine, dobila . Bi bilo bolje, da je kaj novega... V vsakem primeru grem v ponedeljek na 10 dan v Adrialab. In potem bo kar bo.... Sayuri, jaz sem bila nad Rešem prvič zeloooo presenečena, saj si je vzel skoraj 45 minut za razgovor, kar je bilo proti mojim pričakovanjem.. glede na poste o njemu, mislim. Seveda se je situacija na UZjih spremenila. Sicer pa, glede na to koliko nas čaka.. dober je, da vse to podela sam. Sicer pa ti želim veliko sreče v tem drugem postopku. Kar se tiče yoge - sama se s hata yogo (serije asan) in občasno s prana yamo (dihanjem) ukvarjam že 21 let. Priznam, da sem zadnja tri leta malo zanemarila vso stvar, prej pa sem yogo izvajala od 3 do 7x na teden. Učila pa sem se pri Silvani Svari. Kasneje sem poskusila yogo pri Tara centru, pa sem zdržala le eno leto saj je za mene to popolna 'komercializacija' tovrstne duhovne veščine. Morda je bilo edino res dobro to, da smo šli s Tara centrom hodit po žerjavici, kar je svojevstna izkušnja. Vsekakor yogo priporočam, z meditacijami ob določnih asanah pa se človeku povrne duševni mir, izgubljen v hitenju in opravljanju vsakdanjih opravkov. Pija76, tudi jaz sem doma, si vzamem čas za pravi počitek, spim tudi do 10ih; berem; veliko brskam po netu; kuham take dobrote, ki se jih med delovnikom ne lotim zaradi pomanjkanja časa; sprehodi z možekom, TV pa samo zvečer... Se mi zdi, da bodo še prehitro minili ti dnevi čakanja.. zame bo že ponedeljek odločilen. Če se je kak pikec odločil ostati ali bog daj OBA, potem se bo v ponedeljek sigurno že pokazalo na beta HCG - sta bila zarodka stara pet dni. Blanč - ob jutrišnjem ETju - ne le 14 dni, vsaj 9 mesecev naj ti delata (dela) družbo!!! Pikovit - lepo od tebe, da misliš name.. verjamem, da me dobro razumeš kako je s paničarjenjem okoli znakov... Držite se punce in lahko noč Čarna
|