Abra -> RE: IVF-ICSI oktober / november (2.12.2007 11:37:07)
|
Danes ste pa zgodi začele. Daisy, a spat ne moreš? Kavica je zdej sicer že mrzla, pa še zmeri dobra. Jaz mam itak tako najraj. Arneja, no vidiš!! Miklavž pa itak čaka nate. [sm=smiley1.gif] Pa kolkokrat si ti že bla pri Karmen? Pa še ob nedeljah hodiš. Jaz sem bla samo petkrat. Reš je bil že v petek dobre volje, je bil očitno samo tisti ponedeljek črn [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] in ga predavanje ni nč sekiralo [sm=smiley36.gif] Meni je tut fajn, ko me tko včasih po imenu pokliče, takoj tak ata postane. Nimaš tistga občutka, da si ena cifra, ampak da mu je ful mar zate. Saj, ko ga kličeš ob negativnem rezultatu testa je tko žalosten, da ne veš komu je bolj hudo. Moj [sm=love.gif] pravi, da že ve, kaj dela ... važno, da nam daje ta občutek ... Sayuri, čestitam za nečakinjo Mašo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tebi se je pa december res zelo pravljično začel. Upam, da se bomo tudi me nalezle. [sm=smiley1.gif] Amelia [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za 11 celic, zdaj enkrat se pa začnejo s spermiji pecat [sm=smiley2.gif] med 11. in 12. uro delajo inseminacije (pri meni na listu tko piše) v petek te bo pa čakala cela ekipa. [sm=smiley1.gif] konina, meni se zdi, da ti kar lepo hodiš po zmagovalni poti, čez tri dni bo že jasno [sm=smiley1.gif] Meni se bo pa še vleklo, nč kaj posebnega se še ne dogaja z mano [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kje je 14.12.
|
|
|
|