tita13 -> RE: IVF-ICSI oktober / november (30.11.2007 12:08:07)
|
Punce pozdravljene, po dveh dneh ležanja sem si upala malo pred računalnik. Sem šla na hito čez in ugotavljam, da je veliko veliko lepih novic. Sayuri in Kajsica - čestitam! Abra - drži se. Meni je Reš razložil, da je zelo dobro it v postopek takoj po zamrznjenčkih, ker je zaradi prometriuma maternica zelo dobro pripravljena. Pri meni se je obneslo. Tudi pri tebi se bo! S-D - to me je pa spravilo v jok. A ni zanimivo, da je za en dan sfalila december! Te zgodbe se spomnim, kot ene prvih, ki sem jim začela slediti. Roda17 - lepo prosim, če mi razložiš, kaj pomeni, da poči hematom na materničnem vratu? Kot sem že napisala se mi je v čakalnici, ko sem vstala, da grem v ordinacijo vlilo. Reš je rekel, da je že konec in da ni iz maternice, čeprav je bilo potem po poti domov še enkart in potem se je doma umirilo. Drugo jutro je bilo ok, ampak potem okrog 13 se mi je še enkrat zgodilo enako. Od takrat je mir. Torej včeraj je bilo vse ok, danes zaenkrat tudi. Sicer non stop preverjam, ampak bo že. Sem precej pozitivna, mislim da prav zato ker Reševemu realizmu res zaupam. Martinščica - tudi jaz nimam znakov. Lačna nisem, celo ne gre mi za jest in sem shujšala že 2-3 kg, imam zelo hitro prebavo, kar je ravno nasprotno, kot bi praviloma moralo biti, na WC ne hodim prav dosti (lulat mislim), edino malo slabosti, ampak res minimalno, pa nekoliko napeta prsa, ki me občasno bolijo, ampak ne pretirano. Po moje to ni nič narobe. Hvala bogu, da nas ne matra. Glede utrujenosti ne vem, ker sem itak na bolniški in lahko počivam kadar hočem. Jaz sem bila zdaj na komisiji in so mi podaljšali bolniško za dva meseca - pa moram biti doma in mirovati. Spomnim se, da si tudi ti enkart v preteklosti napisala, da imaš tako, zdaj pa berem, da imaš dovoljene kratke sprehode. Mi lahko malo napišeš kako je s tem in kako si to uredila. Jaz bi zelo raza šla malo na sprehod, čeprav se bom zdaj nekaj dni še kar držala bolj ležečki. Sem dosti napisala, ampak sem morala nadoknadit malo za nazaj. Mislim na vse vas.
|
|
|
|