Abra -> RE: IVF-ICSI oktober / november (29.11.2007 16:46:10)
|
Kajsica juupiiiii! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tokrat še uradno Punce, meni je pa danes skor srce poču. Jaz se mirno friziram, ko končam pogledam, kdo me je kaj vmes klical in vidim Reševo številko, dve minuti za tem pa moj dragi. Jaz sem se začela tko trest, kaj me Reš kliče - edina možna varianta, da ni zarodkov. Sem šla najprej domov, ker tazga klica nisem mogla na cesti opravt, kličem dragega, pa pravi da me je kar tko klical in da njega Reš ni. Mislim, kako naključje, dve min narazen. Sem bla prepričana, da je še njega klical, ker mene ni dobil. Pol ga pa pokličem in pravi, aja, vi imate jutri transfer. Kdaj smo že zmenjeni, .... pa pridte mal prej, pa mu rečem, da sva že zmenjena, da pridem prej in če pridem še bolj zgodi, pol ure, on pa ma ne, bo čist uredu... nč novga se nisva zmenila ... Kakšen črn scenarij sem jaz mela, da bi še sebe po riti tepla. Utrip sem pa mela ziher 300. Danes sem šele vidla, kaka psihoza je to. Sem mislila, kako sem mirna, pol me pa en klic čist iz tira vrže. Sem šla pol še na masažo in me je Karmen še tko presenetila. Me je kar častila, da mi je blo prav nerodno.
|
|
|
|