|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
12.10.2007 12:50:05   
Sulfinija
Punce tudi jaz sem danes začela piti te sadni sok iz rdeče pese.Joj,da bi videle moj grimas kak je bil ko sem tole goltala user posted image .
Punce kok soka priporočate dnevo in kolk časa bi se ga naj pilo.Mene čaka IVF decembra in sem kar danes začela ga piti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.10.2007 12:56:47   
blanč
Čarnaaaaaaa, kolk sem ti foušuser posted image user posted image user posted image . Plusek, morje, možek, ki izvaja masažo. Ti si kot princeska v svojem graduuser posted image user posted image user posted image .

No zdaj pa zares. Imej se lepo na morju, pa muce še v mojem imenu mal poboži in nahrani.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 377
12.10.2007 13:16:17   
Abra
Jaz pa nimam takega občutka, da se v Slo izogibajo(mo) akupunkturi. Mene je pri 13.-h letih zdravnica nevrologinja poslala z napotnico na akupunkturo, kjer so mi pozdravili migrene. To so celo izvajali v bolnišnici. In seveda je šlo vse na račun zavarovalnice, ampak takrat tko še nismo vedeli, kaj je samoplačniško zdravljenje ... je blo to še v drugi državi ... vseeno, se mi zdi, da je ta veda že kar dolgo prisotna, res pa, da ji v glavnem niso naklonjeni. Jaz sem tej zdravnici še vedno hvaležna, da me je tja napotila. Bolelo me je pa samo na določenih mestih, nekatera so pač bolj občutljiva od drugh.
Kar pa se neplodnosti tiče, je Reš prvi zdravnik, ki sem ga obiskala (ja, je trajalo, preden sva dojela, da ne gre), od tega pa je tudi komaj 9 mesecev. Sem razmišljala tudi že o akupuntkturi, a sem najprej čakala na diagnozo, potem pa kar padla vpostopek. Do takrat sem vse prestavljala za kakšen mesec, če bo slučajno vseeno kaj ratalo, pa vedno mi je kak projekt nagajal, sem vedno morala kje bit .. pol mi je pa Reš rekel, da se mi lahko jutri kaj zgodi in takrat bo vseeno za vse projekte, pa naj se vseeno odločim takrat, ko bom pripravljena. V ordinaciji sem še tko cincala, ko sva pa odhajala, sem že vedla, da bom kar začela. Se mi zdi, da šele od takrat sebe postavljam na prvo mesto, delo pa je padlo nekam ful globoko ... Oh, spet sem se oddaljila od teme ... no, v glavnem še nisem prišla (mentalno) do nje.
Dokaj redno pa hodim na refleksno masažo stopal, za to pa res ne vem, če je kakšen zdravnik že kdaj priporočil. Od kar pa hodim, še nisem bila bolna, niti kakšnih drugih težav nisem imela. Enkrat me je malo mučil kašelj, pa med masažo nisem nič kašljala, in me je na nekem mestu ful bolelo, maserka mi reče, ja to so pa cigareti ... seveda je mislila bronhije, me fino zmasirala, je bolelo, drug dan pa nisem več kašljala. Z njo se o neplodnosti nisem še nič pogovarjala, zato grem zdaj drugam. Ne vem, mi je še vedno težko z drugimi o tem govorit, nekako mi je lažje, ko grem nekam direkt s tem problemom. Sej pravim, da še ni leto, ko sva poštekala, da sva neplodna, prej pa par let brez kontracepcije ... saj, če malo pomislim, sva vsaj malo več časa brezskrbno seksala ...
Spet sem se razpisala, ne mi zamerit.
Čarna uživaj na morju, zdej je tko lepo. Jaz tudi razmišlajam, da bi malo šla, vsaj za vikend, več ne gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
12.10.2007 13:43:50   
sayuri
Moj beta HCG je še tretjič negativen in zaključila sem za obiskovanjem urgence user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Dali so mi zeleno luč in zelo prijazna sestra mi je rekla, da si ne zaslužim več takšne smole. Sem prav vesela. Pa še petek je. Malo sem tudi boljša in bom šla zdajle na zrak - hodit user posted image .
Črnitulipan, mene je joga že zasvojila user posted image , pa sem bila včeraj komaj drugič. user posted image  Joj, kako je luštno user posted image

DAnes ste pa nekajm strokovne user posted image . Jst moram priznat, da v te masaže, akupunkture in podbne zadeve nč ne verjamem. user posted image  Tak človek sem. Tud vedeževalkam ne verjamem in podobnim zadevam.... Sploh se s tem ne ukvarjam in me ne zanimajo. Saj mi je že velik ljudi povedalo, da ko bom pa res potrebovala pomoč, bom pa vse mogoče iskala, pa začela verjet.... Ok..., mogoče...ne vem.... zdaj em pustite pri miru, če bom pa rabila, se bom pa pozanimala. user posted image  

Jutri je poseben dan. Moj brat je že 3 tedne na Havajih. Pa ne na počitnicah, pač pa se pripravlja na jutrišnjo veliko tekmo v triatlonu Ironman Hawai. Boste pomagale navijati? Gre za najtežji triatlon na svetu in nanj se uvrstijo el najboljši svetovni triatlonci. Meseca maja je na Kanarskih otokih bil uvrščen med 6 najboljših na Ironmanu LAnzarote in si s tem prisvojil in zaslužil štartno mesto na finalu na Hawaih. Jutri je ta dan..... Vas bom kar zadolžila, da navijate, saj smo fajn navijačice, a ne? user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 379
12.10.2007 14:03:00   
Pija76
Čau punce,

no pri meni prave user posted image  še vedno ni, je pa izcedek čedalje močnejši....

Vsem hvala za spodbudne besede!!user posted image user posted image user posted image

Sayuri veš da bomo navijale, jaz sicer ne premnorem satelitske bom pa pomislila, da se nekje nekdo bori....

Preživite lep dan in privoščite si sonček!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 380
12.10.2007 14:21:54   
Abra
Sayuri super novica je tole! user posted image user posted image user posted image Zdej greš pa mirno lahko naprej.

Jaz tudi vedeževalkam ne verjamem, tudi do bioenergije sem malo skeptična, pravzaprav sem pri vseh teh zadevah zelo previdna. Z akupunkturo sem se srečala tako zgodaj, ko še nisem sama kaj preveč razmišljala o teh stvareh, to je bila bolj odločitev staršev in ker je takrat priznana zdravnica to predlagala sta se odločila, da poskusimo. Druga varianta so bile močne tablete, ki naj bi jih celo življenje jemala, najbrž bi sedaj imela tudi že načeta jetra. Lahko mi tudi ne bi pomagalo, pa mi na srečo je. Zaradi te iskušnje to tudi sprejemam, ne zaupam pa kar vsakemu. Prav tako pri refleksoterapiji. Je pa to res taka stvar, da dokler ne sprobaš, težko verjameš. Se še sama težko berem ob takih besedah, tak skeptik sem. Najbrž je pa res pol tega v glavi, moraš bit pripravljen na to. Pa te nisem hotla nč silit s tem, aje prav??

Tvoj brat je pa pravi manijak (tko jaz pravim tistim, ki tok športajo), bom navijala jutri zanj.

Punce, uživajte na sončku!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 381
12.10.2007 14:41:58   
dajamaja
Sulfinija, dr.Mišek mi je priporočala 2-3dcl na dan (pa ne same pese pit, mešaj s korenčkom, ki ublaži okus). Jst ga zvrnem 1/2 litra, ker če že vso mašino perem naj se vsaj splača user posted image .

Sayuri, odlična novica!!!! Evo jutri se javim med navijačice, ker bom cel vikend več ali manj doma za štedilnikom (spet zidamo).

Čarna naužij se morja, zdaj bo še lepše kot v poletni vročini, pa še user posted image  si - joj boste uživali!

Blach, vijolični kocl, navijam tudi zate trepetalka!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 382
12.10.2007 14:46:59   
Anonimen
sayuri, že par dni nazaj sem pomislila, a si ti tista, katere brat to trenira in sem te hotela vprašat in nisme upalauser posted image . jaz bom definitivno navijala, ker je pa to zame res šport, kjer moraš bit z dušo in telesom pri pravi. Taki ekstremi, res vsaka čast tvojemu bratu, kapo dol, sem res brez besed. Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo stiskali pesti in kukali, če bodo na kakem programu celo kazali. daj namigni, kdaj začnejouser posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
12.10.2007 14:51:54   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Pa te nisem hotla nč silit s tem, aje prav??

Joj Abra, saj sploh nisem mislila, da me ti kaj siliš oz. da sem tebi napisala, da v to ne verjamem. MAlo nerodno sem se izrazila. Hotela sem napisat na splošno...da me naj vsi, ki v to verjamejo in se s tem ukvarjajo ali se tega poslužujejo, lepo pustijo nekje ob strani, ker mene te stvari ne zanimajo.... Gledano na splošno... Upam, da me razumeš....  ZArad mene lahko nekdo vsak dan iz balkona skače in mi govori, kako je to fajn, em ne bo prepričal, če jaz o tem sploh ne razmmišlja.... Uf, zdaj sem pa sploh zakomplicirala.... user posted image  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 384
12.10.2007 14:56:08   
cati
Punce evo mene iz UZ. Poročilo:
Desna stran polna namerili 17x15, 16x12....izmerili samo 4 je jih pa še in še na levi pa samo 2 en 15 in en 5.
To je to v nedeljo imam še en UZ mi je pa zdravnica rekla da punkcija pa bo verjetno v torek user posted image user posted image user posted image  
Toliko od mene
LP
Cati
P.S. Sayuri sem vesela zate, da se je uredilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.10.2007 14:58:19   
Anonimen
glede akupunkture in masaž in še drugih zadev. jaz verjamem toliko, da me te stvari tako sprostijo, tako dobro se počutim po temu, da mam bolj predstavo, da mi potem ta dobro volja, pozitivizem in dobro počutje pomagajo k izboljšanju stanje oz ozdravitvi. ne vem, jaz se težko sproščam in  s takimi oblikami mi je ful lažje in če sme srečna in sproščena, brez stresa, se tudi zdravo počutimuser posted image . in v času postopka je fajn, da si sproščen, brez stresa, brez živcev, brez objokavanj in črnih misli....no sme zakompliciralauser posted image user posted image . če pa poleg tega še res pomaga k ozdravitvi, potem pa še toliko boljuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
12.10.2007 14:58:25   
Sulfinija
Cati,user posted image user posted image user posted image user posted image  za odličen rezultata iz tvojega UZ,še naprej bom v mislih skupaj z tabo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.10.2007 15:34:36   
sayuri
Mišek13, ja, jst mam brata norca user posted image . Tekma se pa začne jutri ob 19h po našem času - Hawai so 12 ur za nami user posted image . Bom mogla bit celo noč pokonci, ker približno 10 ur vse traja user posted image  Bom jutri pripopala linke user posted image

Glede sproščanja - mene sprošča šport, narava, sprehodi user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.10.2007 16:04:22   
MARTINŠČICA
Evo mene. Že grejem dva sončka user posted image user posted image . Jupiiiii!
29. 10. pa test in seveda bo pozitiven.

Zdaj grem pa počivat.

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.10.2007 16:07:26   
zalazoya
sayuri user posted image  user posted image  user posted image  za rezutat, zdaj pa nov začetek.
Blanč očitno maš prav kožna plesen naj bi bla predvsem na hrbtu jaz sem sicer vseeno dobila canasten za cca 14 dni potem če ne bo bolje k dermatologu, kar bo bo, važno da nič ne vpliva na mojo pikico.

Jaz sem bla tud strastna kadilka in sem nehala kadit pred postopkom, na začetku sem žvečila nikorete pa me je skoz želodec pekel, tko da sem kar prekinla in nimam nobene potrebe po cigareti, res pa je da mi je full skoz slabo, se pravi še dobro, ker mi tud približno ne bi pasala cigareta, naj povdarim da sem včasih mislila, da če nehaš kadit je tko kot da bi ti vzeli zrak, cela panika, sem misila da je nemogoče, od kar sem nehala nisem prižgala niti ene, prej cca 1,5 škatilco na dan, je pač treba odrezat, pol se ti zdi ker si nehal in itak ne prižgeš.

GoYa men noben nič ne pove kolk je moja pikica zrasla sam da je vse OK, niti slikce nisem dobila. Sem ga pa vidla na UZ in je kraseeeen. Komi čakam NS, danes je blo zjutraj spet zlo hudo s slabostjo amak sem zdaj kar OK tko da grem malo zapravljat v BTC, se mi zdi da sem ratala totalni hipohonder, moram vse skupaj malo odmislit.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 390
12.10.2007 16:26:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

Evo mene. Že grejem dva sončka user posted image user posted image . Jupiiiii!
29. 10. pa test in seveda bo pozitiven.

Zdaj grem pa počivat.

user posted image user posted image user posted image pridno ju grejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
12.10.2007 16:39:13   
sayuri
OOO Martinščica, čestitke za user posted image user posted image . PA imamo spet novo trepetalko user posted image .
ZAlazoya, daj da boš kaj lepega kupila.user posted image
cati, lepo rastejo tvoji foliklčki in punkcija se približuje user posted image
dajamaja seveda sodiš na seznam nosečk. Plusek je plusek oz črtica je črtica, pa če jo še tako obračaš user posted image
mišek13  si me presenetla. V pozitivnem smislu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.10.2007 17:03:55   
Abra
Joj Sayuri, šele zdaj sem vidla, kako sem to napisala .. ko bi vsaj tole user posted image zraven prpopala ... nisem glih vešča v takem klepetanju, pa pozabim malo razpoloženja vključit. Je blo bolj kot štos mišljeno. In tko kot je Mišek napisala, zaradi tega jaz to počnem.

Martinščica, super! naša nova trepetalka, že navijam.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.10.2007 17:16:43   
GITA14
joj kolk ste napisale, sem šele zdej uspela prebrat

spet sem bla na UZ in so mal zarasli od 21 do 9 jih je kr nekaj, jutri še enkrat na UZ--ta postopek se pa že kr vleče, sestra je rekla da bo v ponedeljek verjetno punkcija, bomo vidli če bo do jutri kej zraslo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 394
12.10.2007 17:20:12   
sayuri
Abra, no saj sva se zastopili user posted image .
Gita14, kakšno pivo več spij, boš vidla, kako bodo potem rastli user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.10.2007 17:21:50   
sayuri
Vidim, da nas mandarinca bere. Sem kot CIA user posted image Mandarinca, kako kaj user posted image ? Ti je kaj slabo? Kdaj mormo navijat  za pregled?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.10.2007 17:30:44   
cukica
Martinščica iskrene čestitke in pazi na svoji pikici jutri se ti tudi jaz pridružim.
Lepo počivaj in še enkrat čestitam.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 397
12.10.2007 17:47:49   
Sulfinija
Martinščica,super za user posted image user posted image .Pridno jih grej in se pusti razvajati,ter veliko počivaj.

LPuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 398
12.10.2007 18:14:34   
MARTINŠČICA
Hojla,
jaz sem že nazaj. Kar ne morem bit pri miru. Tokrat je vse čist drugače. Po 1. ET sem bila čist povožena in sem 3 dni samo spala, tokrat je pa že par dni po punkciji skoraj vse ok, danes pa, kot da nič ni. Prav dobro se počutim.

Prej sem pozabila napisat, da nimam nobenega zamrznjenčka (zanimivo oz. sumljivo, da ga ni imela nobena izmed treh danajšnjih "ET-vesljčic", kljub velikemu številu foliklov (ena 19, druga 16, tretja 4 kom). Od mojih 19 kom se jih je 18 oplodilo, eden pa je imel 3 jedra, kar baje ni dobro. Dva najboljša sem dobila, ostali se pa kao niso dost hitro razvijali in ne bodo nič čakali za morebitno zamrznitev. Toliko o kvaliteti. No, v glavnem, važno je, da sta visokokvalitetna dva user posted image user posted image  pri meni na varnem (vstavili so mi eno morulo in eno blastocisto). V kakšne raziskave gredo pa ostali, pa sam bog ve, a nam noče povedat. Pa, saj itak ne rabim zamrznjenčkov, če bom pa sedaj sigurno srečka user posted image , a ne.

Vsem hvala za lepe misli.

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 399
12.10.2007 18:27:33   
pikovit
Najprej Martinščici user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image  in ju lepo grej.
Sayuri jutri bomo navijali za tvojega Iron brata.Smo že enkrat pa bomo še enkrat.Pa le pripopaj pol link da vidimo kako se bo/je odrezal.
Gita naj bo čimprej vsega konec in veliko dorih celic.user posted image
O Pija kako kaj?
Blanč kako se pa ti kaj držiš?
Zalazoya naj ti slabosti čimpreje minejo in da res začneš uživati v nosečnosti.
Goya,Skye kako pa vaši user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj?
Dajamaja si pa zelo pridna punca.

Lep večer vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?