|
RE: Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala 9.11.2007 15:05:22
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Tole z vozički mam jst že mal občutek, da je zelo zelo zelo skomercializirano (sploh k vidiš 4 mamice z enako znamko vozička - samo barve različne) - se mi zdi, da je voziček postal statusni simbol in ne prevozno sredstvo za otroka. A si že pomislila, da se morda otroček ne bo maral vozit v njem? Prjatlca ma en drag votiček (Quinny), pa ga je mela pol leta (POL LETA) na servisu zaradi bremz! V tem času je dobila nadomsetnega (slabšega), ampak kaj ji je kotristl dat tolk dnarja, če ga čez najbolj nujno obdobje ni imela?! Kar se tiče makedama sem slišala velik komentarjev, da so starejši vozički boljši (ker so bolj robustni, vozit je pa po makedamu z večjimi kolesi, ki se ne obračajo lažje), tudi to, da so nevzmeteni ni nič narobe, ker precej otročkom paše tresenje. Dobro premisli, kako nujno res rabiš točno tak voziček in koliko na to vplivajo reklame (še posebej sem alergična na: za svojega otroka vse najboljše, da ti stalno delajo slbo vest), prjatlce, izgled vozička... Pa, da ne boš zamerla, po svoje te razumem. Midva bova od žlahte dobila cel kup pripomočkov, ampak so vsi stari, rabljeni, že malo izčrpani. Pa tud mene kar mika, da bi kupila kšno reč, že za filing, za dušo. In z izgovorom, da itak ne bova mela samo tega otročka. Pa lahko rečem samo hvalabogu, da mamo partnerje, da nas malo zabremzajo... Verjemi, 200 pa 200 evrov pa počasi tud stanovanje bo, al pa ne... Želim ti pametno odločitev, skregat se pa nikarta. Mal se stisnta, pa bušija pobožita, pa eno umesno udarta, pa bo. PS: Jst bom mela en star voziček, dolgočasno temnomodre barve, ampak mi je prjatu obljubu, k je ful umetnik, da mi ga bo porisu... in takga vozička ne bo imel nihče! Matr bomo fensi :) :)
|
|
|