pajkica -> Mož noče kupiti vozička, ki sem ga izbrala (3.10.2007 9:48:22)
|
Pozdravljene! Povejte mi, kako naj prepričam moža, da bi rada voziček za 460 € (110.000 naših starih dobrih tolarjev) in da to sploh ni visoka cena za kakovosten voziček. Že ves čas mi namreč pravi, da je to predrago in naj si raje izberem cenejšega. Ampak nočem. To je najin prvi otrok in zagotovo ne zadnji. Ne bi rada za vsakega otroka kupovala novega vozička. Pa tudi tereni po katerih bomo hodili bodo zagotovo od kamnov, gozdnih poti,… in res se ne mislim po takih poteh matrati s kakšno marelo. On pravi, da zakaj morava dati toliko za voziček, če pa je njegov brat dal le 60.000 takrat še tolarjev pa so vseeno zadovoljni. Ampak ne razume, da njim ni bilo potrebno kupiti košare, saj so si jo sposodili, midva pa jo bova mogla. Ampak oni pa so mogli kupiti lupinico, ki jo bova midva dobila sposojeno. In bomo cenovno tam tam. Ampak kako naj mu to dopovem. In ne razume, da so vozički tri, štiri leta nazaj bili kar nekaj cenejši kot danes. Midva se bova najbrž skregala ravno zaradi vozička. Pa sploh ne, da bi bila na tesnem s financami, ampak….. Kako naj se pogovorim z njim, da nočem marele za 50.000, na katero se sploh ne more dati košare, pa še tako grde so mi, ampak voziček s košaro, ki pač nanese 110.000. Saj vem, da sem zmedeno napisala, ampak res me to nervira in jezi. Pa ostalih stroškov tudi sploh ne bova imela. Oblekice bova vse dobila, mogoče bova kupila le kakšno malenkost, dobila bova tudi košek, kjer bo mali spal, pa ležalnik, lupinico in še veliko drugih stvari. Zakaj potem ne moreva kupiti enega v redu vozička? Ne razumem moških. Koliko ste vi dali za vozičke in kako so se s tem strinjali partnerji?
|
|
|
|