lutka -> hči- histerični napad (2.10.2007 22:16:23)
|
saj ne vem kje naj začnem, ampak sem čisto na konucu z živci. Hči je stara 10. let in jo že posšteno lomi. Vem, da je to del odraščanja ampak danes je hudo prekoračila mejo. Kot vedno ji pregledam nalogo ( slovenski jezik) in naletela na polno napak. Ko sem ji omenila, da bo treba napisati novo nalogo je dobesedno znorela. Začela je kričati, da ona pa ne bo na novo pisala, da bo prečrtala kar je narobe, da jaz ji pa že ne bom lista ven trgala, potem se je vrgla na tla, se ovila okoli mojih nog, da nisem mogla hodit in zraven tako grdo kričala, da sploh nisem mogla dojet, da jo ona. Ko sem jo prijela za roke in jo poskušala umirit me sploh ni registrirala. Postavila sem jo pred vrata, da se pomiri pa se je začela tako dret, da sta se še maladva začela jokat. V glavnem sem mislil, da mi glavo raznese. To pa še ni vse. šla je celo tako daleč, da mi je rekla, da ima ati ljubico in da ji je rekel če mi bo povedala da jo bo ubil. meni so varovalke totalno pregorele, šla sem na Wc in jokala kot dež, ker enostavno ne vem, kaj še naj naredim, da se to več ne zgodi. lp
|
|
|
|