Neža81 -> Lepo je ....... (3.12.2004 18:38:54)
|
Joooooooooj, kolko lepih čestitk in lepih želja ste mi zdaj babike poslale. Zdaj sem komaj prišla na RR, ker me je moj na pico pelal, pa šopek mi je kupo, pa cartala sma se........ mmmmmm kak je blo fajn 9nebesa Še zdaj ne morma verjet, da sem :nosecka:. Moj je takoj povadal lepo novico njegovemu naj kolegu in sta ga takoj malo spila, zdaj pa počiva, ker je vinsko utrujen....... hehe.... saj ni hudo... Zasledila sem, da me je ena vprašala, če sem računala ovulacijske dneve. Izračunala sem jih na RR, kjer samo vpišeš prvi dan zadnje M. Naj povem, da mi je G rekla, da med O tisto ni bilo vnetje, ampak se je izločala krema (proti) vnetju, ki sem jo nehala jemati dva dni pred O. Malo je sicer bilo vnetja, ampak ne veliko. Hopsala pa sma z mojim tako: O dneve sem mela med 13 in 18 novembrom. Hopsala sma 14 - 3 krat, 15 - en krat, na glavni O dan sploh nisma, potem pa še 17 - en krat. Po mojem je ratalo tisto nedeljo ko sma tri krat, ker je GT rekla, da je treba čim več. No, ne morem točno rečt. Se vam jutri zjutraj javim, ko ponovim test. Še mam va testa doma. LP, sre3čna nova srečka :nosecka: Neža!!!!!!!!
|
|
|
|