Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pisane tetra pleničke 15.10.2007 8:40:06
|
|
|
|
Magi*
|
s strinjam z bambino. a zdaj bomo svoje belo perilo prekuhavali, da bo lepo belo, dojenčkove plenice pa ne, ker ne rabijo biti lepe bele? plenice prekuhavamo dokler je dojenček še zelo micen (recimo vsaj novorojenček), ker je takrat res dovzeten za okužbe - imunski sistem še ni zgrajen. takrat tudi steriliziramo flaške in dude. pa ni toliko problem v klicah, ki jih nosimo na rokah - saj imamo dojenčka itak non stop v rokah (v upanju, da si pošteno umivate roke), ampak v vseh telesnih izločkih (urin, kakec in mleko), ki so idealno gojišče malo bolj zoprnih bakterij. kasneje je striktna higiena pomembna le še pri kakih boleznih tipa rota-virus. če ne skrbimo za res hudo higieno v dnevu ali dveh vsa družina driska in bruha. pa tudi, če imate doma bolnika, katerega IS je porušen, je striktna higiena veliko bolj pomembna od beline vašega perila. samo toliko v vednost. seveda pa naj dela vsak po svoje.
|
|
RE: pisane tetra pleničke 23.10.2007 13:20:04
|
|
|
|
pupika27
|
mene pa zanima kje v okolici ptuja se da kupit te pleničke pa ne predrage??
|
|
|
|
RE: pisane tetra pleničke 24.10.2007 20:33:46
|
|
|
|
katka37
|
Škoda, da nisi šla v Hoferja po njih, ko je bila akcija, jaz sem šla, pa sem jih trola kupila samo 10. Je pa danes moj šel po njih v Kik v Ormožu, trije komadi v paketu stanejo skoraj 3 €, ena je bela potiskana, druga modra, tretja pa navadna bela. Se splača, imaš hkrati plenice za povijanje (bele npr.), ostali dve barvni pa nr. za brisanje.... So v pikapolonici absolutno predrage. Tudi ostale stvari za dojenčke so kvalitetne, pa poceni (dvodelni komplet majčka z dolgimi rokavi in hlače 8 €, pajacek brez rokavov 5 €....).
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?