blue sky -> hudaaa (2.10.2007 13:29:05)
|
> Mož in žena imata 25. obletnico poroke. Mož vpraša ženo, s čim jo lahko > razveseli ob obletnici. Žena pravi: "Pelji me v striptiz bar. Prav rada bi > videla striptizete, kako se slačijo." > > Pa pravi mož: "Kaj boš tam? Taki bari so samo za pohotneže, ki hodijo > gledat ženske in se slinijo." > > Žena vztraja: "Pa vseeno bi rada videla in ker sem vedela, da si bolj > sramežljiv, sem že kupila karti." > > "Pa naj bo," se nejevoljno preda mož. Prideta v bar in v garderobi oddata > plašče, pa pravi garderoberka: "Dober večer, gospod Lojze." > > Žena ga pogleda, mož pa hitro pove, da je to hčerka od sodelavca. > Usedeta se za mizo in natakar pozdravi: "Dober večer, gospod Lojze." > > Žena ga grdo pogleda, mož pa hitro pove: "Ah, draga, to je bil natakar v > službeni menzi." > > > Žena ga postrani pogleda, vendar mu nekako verjame. Predstava se začne in > striptizeta se slači. Pride do hlačk in vpraša: "Kdo mi bo pa danes slekel > hlačke?" Cel bar v en glas zakriči: "Lojze!" > > Žena pobesni in jezna odkoraka iz bara. Mož za njo ves nesrečen: > "Draga, toso mi podtaknili! Teh ljudi sploh ne poznam! Ljuba moja! Verjemi > mi, prosim!" Žena se usede v taksi, mož jo komaj ujame in prisede. > > Ko sta v taksiju, taksist pozdravi: "Dober večer, gospod Lojze. Kaj pa vam > je danes? Toliko dobrih mačk sva že vozila, pa danes izberete takole?"
|
|
|
|