Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 2.10.2007 12:33:06
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Meni je že padla gor kakšna pokrovka, pa kak lonec poln sem tudi že malo bolj trdo odložila, pa tudi sladkor in sol sta se mi že rasipala po plošči, v glavnem svašta se mi je že zgodilo in je plošča še zmeraj kot nova imam pa jo že 6 let.
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 2.10.2007 12:35:51
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ce bi bile steklokeramicne plosce tako obcutljive, kot so tvoji "pomisleki", jih verjetno sploh ne bi vec delali, ker jih nihce ne bi kupil . Lahko hodis po njej pa ne bo pocila. Tudi, ce pade gor pokrovka ni panike. Kaksen delcek ob strani se pa lahko "odskrbne", ce je taksna, ki okrog nima nobenega okvirja (ampak mora biti res sila). No, nasa je se cela, pa je tudi brez okvirja.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 2.10.2007 12:37:18 >
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 2.10.2007 12:52:28
|
|
|
|
smrček
|
Ja, tole glede okvirja sem tudi razmišljala, namreč tista ki jo imam nagledano nima tega.
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 2.10.2007 14:31:29
|
|
|
|
mert
|
Tudi jaz jo imam brez roba (kovinskega), pa je še cela. Če pa je indukcijska, kot je moja je še toliko bolje, ker se nobena hrana ne prime gor, niti sladkor se ne sežge. No jaz imam dva indukcija in dva navadno, vendar čez indukcijo je ni. Kar korajžno!
|
|
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 2.10.2007 15:40:03
|
|
|
|
jerikou
|
IZVIRNO SPOROČILO: mert .... No jaz imam dva indukcija in dva navadno, vendar čez indukcijo je ni. Kar korajžno! se podpišem.. Če lahko si privošči indukcijo,kar vse 4,ker kmalu ugotoviš da navadnih ne uporabljaš vec. Vsaj pri meni je tako. Rob pa se mi tudi še ni odlomil pa preprosta je za čiščenje.
|
|
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 2.10.2007 22:20:23
|
|
|
|
Janeja
|
Samo smrček, če si nabaviš indukcijsko, potem boš verjetno morala zamenjat tudi večino svoje posode. Malo povprašaj Snorlax, ji je manda kar žal, da ni navadne steklokeramične plošče vzela. Jaz imam steklokeramočno in sem super zadovoljna z njo. Nič poškodovana, preživela pa je že marsikateri udarec, pokrovko,... Pa kaj sploh je bistvena razlika med indukcijsko in steklokeramično ploščo - razen tega, da indukcijska pač greje samo pod dejansko površino posode?
|
|
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 2.10.2007 23:01:58
|
|
|
|
smrček
|
Indukcijska je bojda bolj varčna in deluje na principu "kratkega stika" - dno posode - plošča. Mah sem zakomplicirano povedala , skratka moj električar mi jo toplo priporoča Aha, posoda .... kaj ona posoda RF z večplastnim dnom je za na to ploščo?? Imam tudi dve ali tri teflonske ponve od katerih se bom pol poslovila ja, ali pa jih bomo uporabilo za peko kostanja zunaj
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 4.10.2007 8:41:05
|
|
|
|
bobika
|
Tudi mi imamo 2 indukciji in 2 steklokeramični. Za enkrat je še ne bi zamenjala za vse 4. Predvsem zaradi tefalov posode , ki mi je najljubša. Je pa res, da je čez indukcijsko ni. Če je posoda primerna za indukcijo reiskusiš z magnetom. Če se prime na dno posoe je ok, drugače pa posoda ni za indukcijo. Meni je zelo vredu, ker voda za kavo zavre v minuti ali še prej, pravtako zelo hitro skuhaš makarone in kakšno hrenavko. Še boj hitro kot pri običajnih goriščih. Jaz kar verjeti nisem mogla . Ni pa nekega problema, da bi se kaj polomilo. Tudi jaz imam brez roba in baje je celo ta boljša kot z robom. Ne vem več zakaj. Torej priporočam!!!!
|
|
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 4.10.2007 8:55:49
|
|
|
|
MarijaPo
|
Mi smo divje navduseni nad indukcijo. Hitrejsega kuhanja ni pod kapo nebesko. :) Skratka, vsekakor priporocam indukcijo!
|
|
|
|
RE: Nakup indukcijske plošče 4.10.2007 9:22:17
|
|
|
|
honey
|
Mi2 z možem pa se nisva odločila za indukcijsko, ampak sva vzela HI-LIGHT varianto plošče. Je neki srednji cenovni razred - ni tista najcenejša in ni draga kot indukcija. Pa moram tudi reči, da mi voda za kavo zavre hitreje, kot mi je včasih na plinu. Pa dam isto mrzlo vodo v posodo. Tako da ne vem, jaz indukcije ne bi imela ravno iz razloga, ker potem ne bi mogla uporabljati več tefalove posode, pa tudi vso ostalo bi morala zamenjati.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.