|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup indukcijske plošče
2.10.2007 12:10:46   
smrček
Zanima me, kako občutljive so steklokeramične plošče na razne udarce; npr. če mi zdrsne pokrovka dol iz lonca, ali obstaja možnost, da bi se plošča razbila?
Ali se je kateri že zgodilo kaj takega?

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nakup indukcijske plošče
2.10.2007 12:33:06   
BLAŽIKA
Meni je že padla gor kakšna pokrovka, pa kak lonec poln sem tudi že malo bolj trdo odložila, pa tudi sladkor in sol sta se mi že rasipala po plošči, v glavnem svašta se mi je že zgodilo in je plošča še zmeraj kot nova imam pa jo že 6 let.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.10.2007 12:35:51   
mojsoncek
Ce bi bile steklokeramicne plosce tako obcutljive, kot so tvoji "pomisleki", jih verjetno sploh ne bi vec delali, ker jih nihce ne bi kupil user posted image .

Lahko hodis po njej pa ne bo pocila. Tudi, ce pade gor pokrovka ni panike.

Kaksen delcek ob strani se pa lahko "odskrbne", ce je taksna, ki okrog nima nobenega okvirja (ampak mora biti res sila). No, nasa je se cela, pa je tudi brez okvirja.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 2.10.2007 12:37:18 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.10.2007 12:52:28   
smrček
Ja, tole glede okvirja sem tudi razmišljala, namreč tista ki jo imam nagledano nima tega.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.10.2007 14:31:29   
mert
Tudi jaz jo imam brez roba (kovinskega), pa je še cela.
Če pa je indukcijska, kot je moja je še toliko bolje, ker se nobena hrana ne prime gor, niti sladkor se ne sežge. No jaz imam dva indukcija in dva navadno, vendar čez indukcijo je ni.
Kar korajžno!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.10.2007 15:40:03   
jerikou
IZVIRNO SPOROČILO: mert

.... No jaz imam dva indukcija in dva navadno, vendar čez indukcijo je ni.
Kar korajžno!

se podpišem.. Če lahko si privošči indukcijo,kar vse 4,ker kmalu ugotoviš da navadnih ne uporabljaš vec. Vsaj pri meni je tako. Rob pa se mi tudi še ni odlomil pa preprosta je za čiščenje.

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2007 22:20:23   
Janeja
Samo smrček, če si nabaviš indukcijsko, potem boš verjetno morala zamenjat tudi večino svoje posode.

Malo povprašaj Snorlax, ji je manda kar žal, da ni navadne steklokeramične plošče vzela. Jaz imam steklokeramočno in sem super zadovoljna z njo. Nič poškodovana, preživela pa je že marsikateri udarec, pokrovko,...

Pa kaj sploh je bistvena razlika med indukcijsko in steklokeramično ploščo - razen tega, da indukcijska pač greje samo pod dejansko površino posode? user posted image

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2007 23:01:58   
smrček
Indukcijska je bojda bolj varčna in deluje na principu "kratkega stika" - dno posode - plošča. Mah sem zakomplicirano povedalauser posted image , skratka moj električar mi jo toplo priporoča

Aha, posoda .... kaj ona posoda RF z večplastnim dnom je za na to ploščo?? Imam tudi dve ali tri teflonske ponve od katerih se bom pol poslovila ja, ali pa jih bomo uporabilo za peko kostanja zunaj user posted image  

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2007 8:41:05   
bobika
Tudi mi imamo 2 indukciji in 2 steklokeramični. Za enkrat je še ne bi zamenjala za vse 4. Predvsem zaradi tefalov posode user posted image , ki mi je najljubša. Je pa res, da je čez indukcijsko ni.
Če je posoda primerna za indukcijo reiskusiš z magnetom. Če se prime na dno posoe je ok, drugače pa posoda ni za indukcijo.
Meni je zelo vredu, ker voda za kavo zavre v minuti ali še prej, pravtako zelo hitro skuhaš makarone in kakšno hrenavko. Še boj hitro kot pri običajnih goriščih. Jaz kar verjeti nisem moglauser posted image .
Ni pa nekega problema, da bi se kaj polomilo. Tudi jaz imam brez roba in baje je celo ta boljša kot z robom. Ne vem več zakaj.
Torej priporočam!!!!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2007 8:55:49   
MarijaPo
Mi smo divje navduseni nad indukcijo. Hitrejsega kuhanja ni pod kapo nebesko. :)
Skratka, vsekakor priporocam indukcijo!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2007 9:22:17   
honey
Mi2 z možem pa se nisva odločila za indukcijsko, ampak sva vzela HI-LIGHT varianto plošče. Je neki srednji cenovni razred - ni tista najcenejša in ni draga kot indukcija. Pa moram tudi reči, da mi voda za kavo zavre hitreje, kot mi je včasih na plinu. Pa dam isto mrzlo vodo v posodo. Tako da ne vem, jaz indukcije ne bi imela ravno iz razloga, ker potem ne bi mogla uporabljati več tefalove posode, pa tudi vso ostalo bi morala zamenjati.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2007 12:02:32   
hrchy
ko sem prenavljala kuhinjo sem po priporocilu sodelavke vzela 4 indukcije. In res ni boljsega!!!! user posted image user posted image user posted image Hitro se segreje, hitro shladi, nic se ne prime gor... je pa tudi trpezna... se mi zdaj ful tozi po tistem stedilniku, ker sem se preselila in kuham spet na tiste ultra stare elektricne plosce... user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.