tajtaja -> RE: 4 otroci ali več (2.10.2007 11:28:46)
|
Pri nas jih imamo pet. Najstarejša je gimnazijka, potem enajst, pet in pol (v vrtcu) in dvojčka 18 mesecev. Dopoldan sem z dvojčkoma sama, skuham, kaj postorim ko spita. Popoldne pa je bolj napeto, ker so se z začetkom šole začele tudi druge dejavnosti, tako da sem dosti v avtu. Običajno imam ta mala dva zraven, ker se rada vozita. Če smo zunaj, se itak vsi skupaj igramo (no, ta velika ne edino včasih ju pelje z vozičkom, da v miru spijem kavo). Če katerega kje čakam, npr. trening ali glasbena, grem z drugimi tačas na sladoled ali kaj kupit, na sprehod. Zvečer ob osmih gresta ta mala spat, takrat pride bolj na vrsto za cartanje tretji in tudi druga po vrsti. Pa potem še kakšen pogovor z najstarejšo ... To je napisano bolj približno, ker se od dneva do dneva razlikuje, vsi se nekako vključujejo. En pride zravne, kaj pove, druga dva gresta v sobo, spet pride prvi, pokaže kaj je naredil... Je pa res, da se včasih skregajo, keri bo govoril, ker namreč vsi zelo radi govorijo. In potem probajo en drugega utišati, rekoč, jaz sem prvi začel.... Pestro, zanimivo in zelo zelo prijetno. Se mi pa v januarju izteče porodniški dopust, takrat pa.....bomo videli![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|