|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne bit žalostne punce!!!!!!!!!
2.12.2004 20:33:35   
Sulfinija
Pozdravljene!!!!!!!!

Preberite na drugi strani našega foruma kaj je spet včeraj zadelo naju z možekom v ambulanti in dajte ve tudi mene oziroma naju malce potolažit!!!!!!1
Nalosv je bil javljanje iz ambulante in še naprej pridno držite pesti :miska::miska: za drugo sredo,ko bova poklicala za rezultate iz labolatorija in izvedela kdaj bo dobil moj zlati ljubek antibiotik!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
2.12.2004 20:47:14   
emaa
Sem se že včeraj javla, pa ti še dons povem (zdej, ko mi net spet dela, se tko igrajo s štromom na Elektro), držim pesti, da se čimprej pozdravi in da se bosta imela tko rada še naprej, samo tako bosta vse prestala. Upam, da bo rezultat :sloncek::sloncek::sloncek: :duda: tu čimprej.
LP in drž se:rozica:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2004 20:55:37   
tinkamiška
Mojca, držim pesti in upam, da vama bo kmalu ratalo in da se bo tvoj:love: čimprej pozdravil!!!:miska::miska::miska:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2004 21:01:53   
cmokec
Tudi jaz in moje :miska::miska: smo z vama.

:rozica: zate, :pujs: pa kar za oba.

cmokec

Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2004 21:09:59   
baguSka
Tud jaz navijam za vaju!

Neposredna povezava do sporočila: 5
3.12.2004 10:07:15   
saba
čaw mojca

sej veš da me vse po tihem držimo pesti zate in za tvojega možeka

ne skrbi z mislimi smo s tabo in vemo da bo vse o.k., ker mora biti in potem boš kmalu:nosecka:

držimo pesti tudi na nogah:miska::miska::miska::miska: da bi se vse izteklo kot mora

eno :rozica: in glavo gor

lp
saba

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.