Help! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

girl24 -> Help! (2.12.2004 20:33:03)

Najprej en lep pozdrav vsem! Vem, da je tukaj večina zelo vesela, če izvejo, da bodo postale mamice. Jaz pa tega ne bi bila-študiram, treniram neki šport...
V glavnem, prosila bi vas za nasvet, stvar pa je naslednja. Pri spolnem odnosu nama je počil kondom-tega je dva meseca. Dan po odnosu sem dobila menstruacijo, pa tudi naslednjo. Potem sem začela jemati kontr. tabletke. Naredila sem tudi dva CB testa-oba negativno. Mene je pa vseeno strah-mogoče sem res preveč panična, ampak....ali mislite, da je vseeno kakšna možnost, da sem noseča? Ker ko sem nehala z prvo "dozo" kontr. tabletk, sem prav tako dobila menstruacijo. Prosim, če mi lahko svetujete-ful me je strah, ker sm slišala, da ima lahko ženska prav tako menstruacijo, čeprav je noseča. Pa da lahko tudi nosečnostni testi zatajijo. Zadnji test sem delala prejšnji teden. Prosim, če mi lahko pomagate:zmeden2:

baguSka -> Help! (2.12.2004 20:37:15)

Pozdravljena!
Jst mislm da je tvoja skrb odveč. Odvisno mogoče tud od tega kakšna je bila ta tvoja M. Ali imaš še kakšne druge znake, da bi lahko mislila drugače oz. da se bojiš?
Lp,Tadeja.

cmokec -> Help! (2.12.2004 20:37:35)

Lep pozdrav.

Po napisamen sodeč ti sigurno, ampak čist sigurno nisi noseča. Zato ne skrbi in uživaj življenje.

cmokec

Anonimen -> Help! (2.12.2004 20:49:57)

Hojla!!BREZ PANIKE!!!!Drugič pa bolj pazljivo:)-:)-:)-:)-:)-Pa bolj kvalitetne kondome nabavi:)-:)-:)-
LpNeva:rozica:

Anonimen -> Help! (2.12.2004 21:29:54)

Ne vem zakaj se pa meni zdi, da bi pa ti vseeno bila rada čisto malo noseča?

Stran: [1]