Anonimen
|
Nekaj mesecev nazaj je bil odprt post, če vas kaj moti, ko bulijo v vaš dekolte in velika večina, je odgovorila da ja, nekatere da velikokrat, občasno že manj, najmanj je bilo odgovorov, da nič. In mi ni jasno kako nekatere zdaj nič ne moti, če nekdo zija v joške, ko doji . Zagovarjam dojenje v javnosti, ker vem, da otrok mora dobit hrano in ne more počakat, pravtako mi je nesprejemljivo, da bi mamica mogla it v stranišče dojit ali pa v avto ali kam drugam. Tudi moti me ne pogled na mamo, ki doji v javnosti. Zagovarjam pa, da če to opravi v javnosti, da opravi obzirno do drugih, npr obrne vstran, če je med tujci, pokrije joško s pleničko, rutko (lahko tudi tanka, da vidiš skoz, ap vseeno prikrije nekaj pogledov) itd, itd. Nimam otrok, vendar če enkrat v parih dnevih ne gledaš otroka, kako pije tvoje mleko, najbrž ne bo imel od tega kakih travm in najbrž ne boš slaba mati in najbrž ne boš prikrajšana, ali pač . No več ne bom rekla, da me ne bo kdo obsojal, da nimam pojma, ker nimam otrok
|