Način uspavanja (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Brbs -> Način uspavanja (1.10.2007 20:58:32)

Naš 6m zaspi samo na joški oz. na joški se uspava, nato pa ga položim v posteljo in (ponavadi) takoj zaspi. Načeloma noben problem. Podnevi in ponoči.

Zanima pa me, ali bom kasneje imela zaradi tega kakšne probleme, ker je navajen vedno zizat preden zaspi? Npr. ob uvajanju goste hrane ali pa ko sploh ne bo več zizal? Se to uredi samo po sebi ali je potrebna kaka šola?

Kake izkušnje imate ve?

Naja30 -> RE: Način uspavanja (1.10.2007 21:03:24)

Naša je do 9m zaspala samo na joški, podnevi in ponoči. Potem pa sem jo začela najprej zvečer potem, ko se je najedla, dajat v posteljico in je sama zaspala. Zdaj to deluje tudi podnevi.
Danes pa sem jo podnevi prvič dala v posteljico brez joške in šla ven iz sobe. Malo je pojokcala, nič hujšega in zaspala.

Mislim, da ko so [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] pripravljeni, je vse lažje. Če forsiraš, je težje. Vsaj pri naši se je že dostikrat izkazalo tako. Seveda pa ni rečeno, da gre pri vseh tako lahko.

Blejka26 -> RE: Način uspavanja (1.10.2007 21:30:20)

moja je tako zaspala 18 mesecev-dokler sem dojila.

Anonimen -> RE: Način uspavanja (1.10.2007 22:12:09)

Ko je treba,se čez noč vsega navadi. Otroci so zelo pragmatični, nimajo časa komplicirat. Take so moje izkušnje.

Stran: [1]