mika -> RE: Najstniki in ljubezen,družina?! (2.10.2007 7:15:47)
|
Ok, na tole pa morem odgovorit! Zdeja pa tkle je: -najstniki so itak vsi ustvarjeni samo za ljubezen (vsi smo enkrat bili najstniki, se spomnete?) in to bodo počeli, pa če mi hočemo/dovolimo, ali pa ne. Pa kaj, če je star(a) 15 let, imam rajši, da sexa doma, kot pa kje na kakšni klopci!!! Kar se pa tiče zaščite, pa kondomi, kondomi, kondomi. Tabletke pa pridejo potem, ko si poročen/v zelo resni zvezi! Ker dandanes je TOLIKO bolezni, da je zaščita najbolj pomembna stvar! Bovlo kondomov na pult, pa iskreni pogovori, brez sramežljivosti in prepovedanih tem. Sicer je pa vse odvisno od posameznika/staršev! se tud jaz strinjam z akil, s tem, da bom jaz svoji hčeri poleg kondomov priporočala, še tabletke. pa upam, da ne bo pri 15ih al pa še prej razmišljala o sexu. no razmišljala bo že in se bomo tudi pogovarjali, ampak upam da ne bo spolno aktivna tako zgodaj. pri 15ih je večino mojih prijateljic že sexalo, jaz sem pa bila stara devica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in sem šele pri 19 z mojim sedanjim možem. pred možem sem imela veliko fantov, ampak me je minilo še preden bi prišlo do sexa.
|
|
|
|