|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:44:26   
Jessy
Zdaj se mi je začelo porajati vprašanje, če je možno, da se bodo stanja slabosti šele začela, čeprav sem v 6. tednu :zmeden:? Je imela katera tako izkušnjo, da se je v tem času počutila idealno, kasneje so se začele pa slabosti? :zmeden2:
Malce me skrbi, da je to možno....zdaj se imam tako fajn, ker mi nič ni!

Hvala punce! :rozica::rozica:

:nosecka:Jessy 9nebesa
:zaspan:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:48:37   
monja
Tudi jaz sem v 6t, pa se zaenkrat počutim čisto ok. Sem pa že prebrala, pa tudi slišala, da slabosti lahko še pridejo, tam čez 14 dni ali 3 tedne. Ni pa nujno!

Vsekakor pa bo treba počakat.
Pregled pri G si že imela? Jaz ga imam v torek in sem tako firbična. Kolko časa si že :nosecka:?

Upam, da bova glede slabosti padle skozi ( he he )...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:49:57   
monja
joj, oprosti, sem videla da si v 6 t

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:50:23   
babylove
Oj!

Mi2 sva že v 34 tednu, pa mi še nikoli ni bilo slabo :)- !!! Tako da kar tiho bodi in ne kliči :hudicek:... Izgleda, da se da nosečnost tudi brez slabosti preživet - ene pač imamo srečo :)- !

Lp!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:51:09   
Jančika_
Mene je napadlo pri točno sedmih tednih in ni spustilo do konca četrtega meseca. Držim pesti, da pri tebi ne bo tako!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:51:14   
Jessy
Saj ni panike! ;)

ZM je bila 26.11., pregled pa imam v četrtek, torej čez en teden. Me pa nič ne skrbi - zaenkrat! :bravo:
V bistvu komej čakam, me firbec matra, kako to zgleda v mojem bušiju!

lp:nosecka:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:51:44   
babylove
Aja pa še to: pravijo, da če :nosecka: ni slabo, bo sigurno :modri:. Pri meni drži!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:52:03   
Jessy
Ja, tudi jaz upam, da bo vse OK!!! Kar držimo pesti skupja....bo bolj učinkovalo!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:52:57   
Jessy
A z :modri: misliš mogoče na spol otroka?
Danes sem mojemu možu rekla, da kar čutim, da bo fantek...pa se mi je samo smejal...
No, bo pokazal čas!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 19:56:16   
monja
Jessy, jaz sem si tvoje ime dala v imenik, zato, ker sva obe v istem tednu, pa ti morda včasih kaj malega zagnjavim, da vidim, kako in kaj pri tebi. Upam, da ne zameriš.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 20:00:26   
Sneguljcica
Zivjo!
Meni tudi na zacetku kar nekaj tednov ni bilo nic kaj slabo, pol pa je prislo par takih tednov, ko sem sam zavohala dolocene vrste hrane pa sem bla ze cisto zelena...no bruhala pa na sreco do zdaj nisem.

Lp,
Sneguljcica 31t7d

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 20:07:29   
anaj
Meni se je slabost začela pri 6t končala pa pri 3m.

:kuza:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 20:16:16   
malika
Mogoče pa boš imela srečo tako kot jaz v prvi nosečnosti in o slabosti ne duha ne sluha. Če mi ne bi izostala M spoh ne bi vedela, da sem nosečka.
Upam, da bo zdaj v drugo tudi tako, čeprav me po malem tu in tam že nekaj hoče mučit.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 20:25:54   
Urška//
helo

meni se je zacelo pri 7 t in v nedeljo bom dopolnila 15t pa so slabosti se kar prisotne:zmeden:.

ni nic kaj fajn

LP

Urska//in:duda:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   slabost DA, slabost NE
2.12.2004 21:12:41   
barby*
Ojla:zajcek:
Pri nas zaenkrat brez slabosti (24. teden ), razen zgage občasno pa še to po moji nažiralski krivdi:ups:
pa mamo verjetno:roza:...
Torej, ni pravila:)-

Želim vam čim manj slabosti pa pridno božajte bušije!!!

pa pa

barby:metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   slabost DA, slabost NE
3.12.2004 7:57:20   
Janika
slabo, joj ne, spet bom bruhala.
...v 6t sem se pocituila krasno, sedaj sem v 10T pa mi je slabo slabo in se enkrat slabo, pa ne misli nehat, se mi zdi da je vsak dan huje....
upam da bo kamlu mimo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   slabost DA, slabost NE
3.12.2004 12:08:35   
Soncnica
Ja Jessy, jaz imam tako izkušnjo. Do kakega 7 t vse ok, potem pa mi je bilo do cca 3, 5 meseca hudo slabo. Ampak potem to mine:):):). Upa, da se boš slabosti lahko izognila:miska:

lp

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   slabost DA, slabost NE
3.12.2004 15:09:22   
cat
Tudi meni se je slabost začela konec 6t, pa sem bila prej čist brez kakašnih problemov. Tako, da nas večino vseeno čaka mal slabosti, ampk vse bomo preživele za naše pikice.
:muca:&:duda:(7t)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?