Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 2.10.2007 7:32:19
|
|
|
|
kalbo
|
Mene pa ženin jok vrže popolonoma iz tira. Vsa jeza v trenutku splahni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2007 9:01:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 2.10.2007 9:30:11
|
|
|
|
Angellina
|
Jaz sem cmera. Nehote mi privrejo solze na plan, čeprav največkrat zaradi jeze. Patnerja pa to še dodatno razjezi. Tolaži me ne, ker pravi, da jočem za vsako figo. Jaz pa pravim, da takrat, ko ne bo videl več mojih solza, takrat bo vedel, da mi dol visi..zanj in za vse.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2007 10:18:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 2.10.2007 10:56:30
|
|
|
|
kalbo
|
No jest vem, da kadar nastopijo pri moji ženi solze, je to znak, da sem šel predaleč in tega zagotovo ne počne nalašč. Moja tašča pa ima tam nekje en gumbek, ki se mu reče jok, in ga uspešno upoprablja pri tastu in svaku.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.10.2007 10:58:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 2.10.2007 11:11:17
|
|
|
|
Saša27
|
Mene spravi v jok samo kakšna resna stvar. Da bi se zjokala zaradi krega z mojim, se ne spomnim kdaj bi nazadnje. Ko pa so kakšne hude stvari (smrt, bolezen), pol mi pa vedno stoji ob strani in me tolaži, ga moram pohvaliti, res je zlat.
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 2.10.2007 16:25:19
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Moj je celo bolj jokav kot jaz oz. prvi "začne" potem mu pa "pomagam"
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 2.10.2007 16:36:12
|
|
|
|
bonika
|
jaz se tudi najraje zjokam, ko sem sama, če se le da, ali pa se umaknem, ampak včasih ne morem zadržat solz, in največkrat me on prizadane, pa ne izsiljujem ničesar z jokom, ampak če si za nekoga ki ga ljubiš tako ničvreden, je logično da ti je hudo, al kaj!? reagira pa vedno tako, da me ignorira, nikoli mi ne reče "oprosti" ,nikoli me ne potolaži, če jočem zaradi kakšne druge stvari, ki nima zveze z njim. žalostno. ali sem pa jaz res tako čudna? še po porodu, ko sem imela malo poporodne depresije in so mi solze nonstop lile in sem bila popolnoma na tleh, me je nadrl da se sama sebi smilim, potem me je pa še tašča nadrla, da naj neham jokat, čene bom še mleko izgubila, če bom taka. potem sem se zapirala v sobo ali kopalnico in jokala samo še sama ali pa s hčerkico, ki je bila takrat edina, ki me je poslušala.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 2.10.2007 17:59:40
|
|
|
|
Nasy
|
ignorira me in se dela, da je njemu še bolj hudo..potem sva pa v tišini lep cajt.
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 7:30:53
|
|
|
|
srki
|
Ne reagira sploh. Oz. ga ne gane. Ne razume pač tega, ker ima trdo kožo oz. bi lahko rekla, da je iz jekla. Bolj kot ne, ga jok moti, ampak mi tega ne reče z grdimi besedami, to pač vem, toliko ga že poznam.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 8:39:40
|
|
|
|
natasaom
|
jest jokam takrat ko zares boli.če se skregava ne jokam zarad trme!če je pa kaj drugega me pa vedno objame in tolaži.ko se umirim gremo ponavad na sladoled.zadnjič sem jokala,ko sem morala peljati psa na inekcijo.cel teden sem tulila pa vaške potepuhe futrala.drugač sva pa oba občutljiva in jokava tud skupej.pa še vedno jokam na maminem grobu-12let
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 8:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene ne šljivi pet posto.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 8:43:34
|
|
|
|
MarijaPo
|
Moj se ponavadi tud zacne jokat. Midva sva mal otrocja vcasih.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 12:00:52
|
|
|
|
srki
|
Samo dvakrat sem ga videla jokat: Ko se nama je rodil otrok in ko mu je umrl brat.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 12:17:22
|
|
|
|
mami_miki
|
Se je fajn jezit a ne? Walda, tak filamo svoj ego.
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 17:57:57
|
|
|
|
kaya2007
|
Jaz pa pravim, da takrat, ko ne bo videl več mojih solza, takrat bo vedel, da mi dol visi..zanj in za vse. točno tako, pri meni je isto! zadnje čase se še norca dela, če jokam. in sem jezna nase, če jokam-ker nočem da misli da me s čim prizadane, ker me ne, ampak se zadnje čase ne morem zadržat...
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 22:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jooj jaz sem pa taakooo jokav človek da je včasih res zoprno Za vsako figo se razjočem... Primer: skregam se s fantom, starši, prijateljico in takoj začnem jokat zraven, pa ne nalašč, pravzaprav bi se tega res rada rešila!! Pozna kdo recept??
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 22:41:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Pozna kdo recept?? V roke se vzem, ženska No, mislim, da nič ne moreš proti temu..mogoče to z leti prerasteš kvečjemu Ali pa se naveličaš jokat..tudi možno.
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 22:41:31
|
|
|
|
superfly
|
Jokam ko mi je hudo in če jokam zaradi mojega potem mu je ponavadi to dovolj jasen znak da je šlo predaleč in me potolaži, da spraviva zadevo v eno prestavo niže nato pa bolj nežno in razumno rešujeva zadevo. Ni me sram jokati, še najmanj pred mojim dragim - če pred njim, ki mi je največji zaupnik moj najdražji in ne bi mogla jokati, potem bi se mi zdelo nekaj hudo narobe. Nikoli pa ne jokam pred tujci in tistimi za katere mi ni mar in ki vem da me želijo prizadeti in videti nemočno, takim se ne pokažem ranjene - tudi te solze pritečejo šele ko sem v varnem zavetju doma in mojega najdražjega. lps
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 3.10.2007 22:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Pozna kdo recept?? V roke se vzem, ženska No, mislim, da nič ne moreš proti temu..mogoče to z leti prerasteš kvečjemu Ali pa se naveličaš jokat..tudi možno. ja upam da mine!!! Mogoče pa mi kdaj zmanjka solz
|
|
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 4.10.2007 8:22:49
|
|
|
|
viv_
|
Nazadnje sem jokala na dopustu, ker me je čist iz tira spravilo, da sem mogla z Zarjo po Italiji iskat dohtarja. Torej, jok zaradi panike... Drugače pa, če se z mojim skregava, pol namesto, da bi mu povedala kar mu gre, se začnem jokat. Ampak zdej se nisva skregala že par let. Pa zanč sva se z mami neki počle, pa isto, namest bi ji lepo povedala kako in kaj, jest jokam... Kr neki no! Aja, pa jokam pri filmih... Pa včasih se rada tudi mal sama sebi smilim.
|
|
RE: Kako vaši partnerji reagirajo na vaš jok? 8.10.2007 12:48:13
|
|
|
|
KIKI****
|
Jokala sem, nazadnje, ko mi je umrl dedel (februarja). Včasih malo pojokcam ob kakem filmu Najina zveza temeljina pogovoru, zaupanju in ljubezni tako da v njen ni prostora za jok, razen za solze sreče-npr. na poročni dan sem jokala kot dež, ker imam noro rada pesem glas srca od twins in vivo per le-izvajalca ne vem. In potem sta mi brat in njegova punca za del poročnega darila v cerkvi plačala opernega pevca in pevko da sta odpela ta del ob spremljavi, saj nisem mogla zadržati solz-še zdle mam malo rosne Drugače sem pa optimist in veseljak, ne jokam rada sploh brezveze (sem pa jokala v nosečnosti-težave s taston, taščo,prepiri s partnerjem) zdaj sem bolj močna
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......