|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen in M
1.10.2007 16:47:30   
Katjusa
Pozdravljene!

Imam težave z zanositvijo in jemljem klomifen 5-9 dne ciklusa..... Prej sem že jemala klomifen v kombinaciji z dabrostonom.... ta mesec pa sem jemala samo klomifen in sedaj vsak dan nestrpno pričakijem M. 27. in 28 sem opazla malo krvavega izcedka ampak res ful malo 28. zjutraj je blo malo več in sem misla da je pač M prišla in potem ni bilo cel dan nič več vložek je ostal čist in danes smo 1. in še vedno nič.....27 pa je bila samo krvava nitka med sluzjo. Nekje sem prebrala da so M šibkejše če jemlješ klomifen.... Ampak tako malo pa tud ne more bit ali pačuser posted image Test sem delala danes zjutraj in je bil negativen...
In še moje vprašanje: Koliko dni vam je trajal ciklus ko ste jemale klomifen in kako močne je bila ta krvavitev?
Razumem da je pri vsaki ženski drugače sam tole čakanje me ubija.....Danes je 34 dan ciklusa.

Lep pozdrav in hvala za odgovore!

Katjusa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klomifen in M
1.10.2007 18:24:44   
Anonimen
POZDRAVLJENA!TUDI JAZ SEM JEMALA KLOMIFEN.Z MOŽEM SVA SE KAR NEKAJ ČASA TRUDLA,DA BI ZANOSILA.NATO MI JE G PREDPISALA KLOMIFEN IN MORAM POVEDAT DA SEM GA JEMALA SAMO EN CIKLUS,KER SEM TAKOJ ZANOSILA.JAZ SEM CELO JEMALA PO ENO TABLETKO NA DAN PET DNI.MENSTRUACIJO SEM PRIČAKOVALA 24.8 VENDAR JE NI BILO.MEN SO POMAGALE TAKOJ.KOLIKO CIKLUSOV JIH PA TI ŽE JEMLJEŠ IN PO KOLK DA DAN?DA JE MENS.BOL SLABA BI PA REKLA,KER SO TO LE HORMONSKE TABLETE.JAVI SE ŠE KAJ IN LEP POZDRAV

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 18:27:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žanka

POZDRAVLJENA!TUDI JAZ SEM JEMALA KLOMIFEN.Z MOŽEM SVA SE KAR NEKAJ ČASA TRUDLA,DA BI ZANOSILA.NATO MI JE G PREDPISALA KLOMIFEN IN MORAM POVEDAT DA SEM GA JEMALA SAMO EN CIKLUS,KER SEM TAKOJ ZANOSILA.JAZ SEM CELO JEMALA PO ENO TABLETKO NA DAN PET DNI.MENSTRUACIJO SEM PRIČAKOVALA 24.8 VENDAR JE NI BILO.MEN SO POMAGALE TAKOJ.KOLIKO CIKLUSOV JIH PA TI ŽE JEMLJEŠ IN PO KOLK DA DAN?DA JE MENS.BOL SLABA BI PA REKLA,KER SO TO LE HORMONSKE TABLETE.JAVI SE ŠE KAJ IN LEP POZDRAV

A lahko pišeš z malimi črkami, ker tole je kričanje, kar ti pišeš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 18:28:01   
Anonimen
ŠE NEKAJ SEM POZABLA DODAT MOGOČE JE ŠE PREHITRO,DA BI TEST KAJ POKAZAL JAZ VSEENO STISKAM PESTE,DA JE IN DA TI BO USPELO.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 18:29:22   
Anonimen
ok razumem je že bolje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 18:52:01   
Katjusa
Žanka hvala za lepe želje!

Tudi meni je prvič uspelo takoj takrat smo se trudli malo več kot 2 leti... Bila sem na HSG kjer je bilo ugotovljeno vse OK nato sem dobila Klomifen in zanosila že prvi ciklus..... Zdej sem ga jemala 3 cikluse  1 tabletka od 5-9 dne, vendar prva ciklusa sem potem od 15-26 dneva jemala še dabroston tako da je M vedno nastopila okoli 30. dneva ciklusa. V drugo se trudima že skos takoj po porodu sma se odločila še za enga tako da smo takoj začeli na polno počakali smo samo do prvega pregleda po porodu (6 tednov).... tako da se trudimo že nekje 16 mesecev:(

17.10 imam ponoven pregled pri svojem G in me je kr strah da me pošlje na ponovni HSG....

LP katjusa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 19:31:04   
zvezdica.1
Tudi midva se že trudiva več kot 1 leto in mi je danes napisala tabletke Klomifen da moram od 5 do 9 dne ciklusa jemati. Upam da nama uspe in da bom kmalu user posted image  tega si tako želim.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?