|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema za obraz
1.10.2007 14:41:15   
maliva
Kakšne kreme uporabljate za obraz?

Ravno imam namen, da bi kakšno kupila za hladnejše dni, pa ne vem, katero bi, ob tolikšni ponudbi. Gel za čiščenje in tonik imam Afroditin (serija Aloe Vere) in mi pašeta, poleti sta mi celo dovolj. Kreme ne uporabljam. Za pozimi bi pa kaj hranilnega...

Kožo imam suho in ponekod mešano (območje črke T).

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema za obraz
1.10.2007 15:02:43   
Anonimen
Jaz imam enako kožo kot ti in uporabljam od Apotheker Scheller kremo za mešano kožo. Mi jo fajn matira in navlaži.

(odgovor članu maliva)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 15:10:07   
maliva
Matira? Kako to misliš, da ti matira? A to pomeni, da bi mi zožalo pore, ki jih imam na koži in so fajn vidne?

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 15:19:33   
Anonimen
Pojma nimam glede por.user posted image Vem samo, da imam po kremi super občutek na koži. Nič me ne zateguje, nič ne masti, sploh se ne svetim.

(odgovor članu maliva)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 16:10:58   
Magi*
da matira pomeni, da ni mastnega sijaja na koži. to je pomembno predvsem pri mastnih / mešanih kožah. kako pa to, da imaš suho kožo in velike pore, običajno to dvoje ne gre skup. mogoče imaš čisto mešano kožo, z mastnim T predelom in imaš široke pore. lahko pa je taka koža izsušena - ima kljub maščobi premalo vlage. torej ne rabiš hranilne kreme, ampak vlažilno.

v tem primeru rabiš kremo za mešano do mastno kožo in Tašonka ti je eno predlagala. obstaja pa še celo morje teh krem.

najbolje, da si pogledaš sem: www.planet-lepote.com, kjer je kozmetometer in na forumu poglej pod nego obraza.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 16:26:16   
Anonimen
Jaz ima  ene iz Müllerja, nekaj iz totes meer, so po 5 evrov vsaka (nočna in dnevna) in so prav super. Prej sem imela pa tudi od Apotheker Scheller.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 16:48:27   
dory
eucirin-hydro protect...mam pa mesano kozo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2007 17:12:40   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz ima  ene iz Müllerja, nekaj iz totes meer, so po 5 evrov vsaka (nočna in dnevna) in so prav super. Prej sem imela pa tudi od Apotheker Scheller.

jaz mam pa zgleda zlo razvajeno kožo, ji sam Clinique-ova krema za 50€ pašeuser posted image  no, zdaj vsaj nimam več mozoljev in izpuščajev.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2007 19:50:08   
natasarobi
Od Garnier Fresh za suho in občutljivo kožo, nekaj časa Sothys (draga) in sedaj Sebamed (dobiš v Mullerju in DM).

Tale Sebamed se mi zdi ok, pa še draga ni.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.10.2007 8:54:18   
pupika
Jaz pa uporabljam kremo od Avona 24 urno, ki zelo navlaži, imam pa tudi mešano kožo.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.10.2007 9:22:47   
Strawberrie Cherrie
Za obraz uporabljam Adermino kremo z izvlečki ovsa

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.10.2007 9:25:36   
tanaja*
Jaz pa kremo od Evian! Sem jo prej dobila samo v Franciji, zdej jo imajo pa tud v Leclercu user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.10.2007 9:26:31   
s.
Swissformovo 24 urno kremo, gel za umivanje in tonik.

Prej sem imela mastno kožo, s temi izdelki sem pa porihtala. Mi je všeč. user posted image  So pa naravni izdleki iz jojobinega olja, karitejevega masla, heksapeptida, fitaluronata, virginskega nepozebnika, bambusa, gingo bilobe, bele lilije.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.10.2007 12:02:54   
Taula
Jaz uporabljam kar Shellerjevo za normalno kožo. Mi je fajn, ker mi ne vleče skupej kože in fajn jo navlaži.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2007 18:40:08   
srki
Oil of Olaz.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?