CORIS (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

viv_ -> CORIS (1.10.2007 12:51:39)

A je katera kdaj uveljavljala Coris?

MI smo na dopustu rabil zdravnika. In ker uni tam niso vedeli kaj naj s polico, jaz pa ne znam tok italijansko, da bi jim razložila, sem pač plačala in spravila račun. Ko sem prišla k nam na zavarovalnico mi je rekla, da bi mogla, preden sem šla k dohtarju klicat na center, da oni odobrijo, ampak da naj jim useeno pošljem račune in dopis, pa da bojo vrnili. Doma sem pa šele brala pogoje in piše, da moraš v petih dneh najkasneje javit, da si koristil, če ne ne vrnejo.

To mi je total butasto, za telefon, da bi jim javila kaj in kako bi dala več kot za zavarovanje. Sej znesek je majhen, vsega skupi 30 eur, ampak mi je vseeno glupo plačevat, če sem mela zavarovanje.

In poanta - a je kera kdaj kej dobila povrnjeno oz. je koristila Coris in po kakšnem postopku?

Hvala!

Nika v službi -> RE: CORIS (1.10.2007 15:04:03)

Sama ne, sem pa bila zraven, ko smo uveljavljali za kolegico. Sledili smo predpisanemu postopku, ki je opisan v polici, ki jo dobiš. Torej, poklicala (če se ne motim, je celo neka brezplačna številka, ali pa sem mogoče kaj zabrljala), vse smo se zmenili, pri nas je bil potreben celo helikopterski prevoz. Vse so uredili b.p. Se pa podrobnosti res ne spomnim, ker je že nekaj let nazaj, vem pa, da smo bili takrat vsi zelo hvaležni, da smo vzeli dvojno kritje, ker sicer ne bi prišli skozi s helikopterjem....

Lianna -> RE: CORIS (4.10.2007 15:10:06)

Meni niso nič krili. Smo pa mogli takrat klicat v Francijo in se tam neki menit. Sem bila na Danskem pri zdravniku. Na koncu smo obupal, čeprav se je šlo za 2oo eurov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

viv_ -> RE: CORIS (4.10.2007 19:09:38)

Jaz še čakam odgovor.

Stran: [1]