|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje podnevi in ponoči
1.10.2007 12:08:24   
ALEKSA13
Pozdravljene,
prosila bi za kakšno mnenje oz. pomoč. Moj dojenček spi podnevi in ponoči v zibki. Slišala pa sem , da je fajn, če so oz. spijo podnevi kje drugje (npr. v ležalniku) kot ponoči, da malo ločijo noč in dan. Kaj menite? Hvala , LP. Aleksa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje podnevi in ponoči
1.10.2007 12:24:34   
Anonimen
Mislim, da za novorojenčka tako ali tako ni dobro, da je preveč v ležalniku... Mi naj bi  jo imeli  podnevi spodaj v eni zibki, ponoči zgoraj pa v drugi... dejansko stanje je pa tako takšno, da večinoma časa prespi na zakonski postelji ob meni.

(odgovor članu ALEKSA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 13:16:44   
N _ B
Ponoči spi v posteljici v spalnici, čez dan pa v dnevni sobi. Na začetku sem imela potovalno posteljico z jogijem, ampak sploh ni hotel biti noter. Mu je bolj odgovarjalo na kavču ali pa košari od vozička. Od 3. meseca dalje ga čez opoldan, ko spi malo dlje dajem v spalnico, kjer mu spustim rolete.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 13:50:47   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Od 3. meseca dalje ga čez opoldan, ko spi malo dlje dajem v spalnico, kjer mu spustim rolete.

To pa ni pametno delat, saj mora dojenček ločiti dan in noč.
Naš user posted image  je na začetku zamenjal dan in noč user posted image . Podnevi je najraje spal v košari od vozička, na ležalniku, ali na postelji v spalnici, ponoči pa v svoji posteljici. Podnevi ne spuščamo rolet in ne šepetamo, ampak normalno delamo vse tako kot prej. Zvečer in ponoči pa šepetamo in ugašamo luči.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 17:17:37   
simona76
Moja user posted image spi čez dan v otroški sobi ali zunaj v vozičku, ponoči pa v spalnici, v svoji postelji.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 19:17:04   
*lenc@*
Naša čez dan v dnevni v zibki, ponoči v spalnici, včas tud v zakonski. In čez dan je radio prižgan, ropotam(pa ne zanalašč) z lonci, ponoči pa tišina v spalnici, le glasba za ln(mirna).

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu simona76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2007 22:47:06   
Bubacka
Najna spala podnevi na zakonski postelji, ponoci pa v svoji posteljci! Lezaljnik naj ne bi priporocali zarad hrbtenice, sam za nekaj casa!

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?