|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test +, znaki kot pred M
1.10.2007 10:57:09   
polma
Drage nosečnice!!! Kot rečeno je test +, sem pa vseeno zaskrbljena- brala sem že, da imajo nekatere nosečnice še nekaj časa zneke kot da bo M prišla. Povejte mi, prosim svoje izkušnje s tem. Imam namreč tak neprijeten občutek, stiska me v maternici. Naj povem, da sta za mano 2 nosečnosti, ena se je končala z abrazijo pred 12 leti in kolikor se spomnim je bilo vse ok do 4 meseca, ko sem se napihnila, plod se ni pravilno razvijal in je bilo konec. Pri drugi, pred 10 leti, pa je bilo vse ok, le maternica se mi je ves čas krčila, otrdevala je kot pri lažnih popadkih in sicer od 3 meseca dalje, pa je bilo vse zdravo. Celo M sem še imela 2krat, pa sem bila noseča. Zdaj sem pa le starejša (34) in ker je to prvi + po 10 letih, sem zelo srečna in tudi zeeelo prestrašena, ker si otroka zelo želim.
Povejte, ste tiste, katerih nosečnost se normalno razvija, res imele znake kot da bo prišla M še nekaj časa?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test +, znaki kot pred M
1.10.2007 11:38:07   
Naja30
Meni se trenutno isto dogaja. Je normalno, da imaš še kakšen mesec znake kot za M. Maternica se pa tako razteza ves čas. S tem, da meni je še slabo zraven.

Tudi prvič sem imela na začetku take znake, potem pa je minilo. Ampak ščipanje po trebuhu je ostalo.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2007 13:55:00   
Anonimen
Jaz sem imela neredne M, tako da sem bila 2 meseca noseča preden sem napravila test. Ves čas sem čakala M, ker sem imela vse znake kot ponavadi. Bolečine v sp. delu trebuha sem imela nekje do 4 meseca.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2007 14:20:32   
andreja2000
polma meni se je dogajalo enako,ves čas sem imela občutek,kot da bo vsak čas prišla user posted image  in sem zaradi tega bila kar malo zaskrbljena.Potem pa sem prebrala da je to nekako normalno.
No,sedaj pa sem že v 31t in je zaenkrat vse o.k.
Želim ti lepo in zdravo user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2007 15:54:37   
polma
Hvala vsem!!!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2007 17:02:18   
scubadiver
Tudi meni je že pokazalo plusek pa sem kar čakala in čakala da se bo vlila M ker sem imela identične znake. No na srečo do danes 32 tednov še vedno čakam user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?