ni zvoka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

LUNA06 -> ni zvoka (1.10.2007 10:44:01)

Na računalniku mi je "crknu" zvok.Sm preverla, zvočniki so vklopljeni in naglas, tud tle na računalniku (spodaj desno imam glasnost ok naštimano), pa ne vem kaj bi še lahko bilo?

Tiamo -> RE: ni zvoka (1.10.2007 10:48:41)

Prvo ugasni in zopet zaženi računalnik, preveri kable, da se ni kaj izštekalo....

Potem preveri če ti zvočniki delajo v katerem drugem programu...

napak je lahko veliko, lahko ti je odletela tudi zvočna kartica

Speedy07 -> RE: ni zvoka (1.10.2007 10:53:58)

enkrat men tut ni delalo,pa sm mogu na novo driverje nastaviti.mogoč pa zvočnik ne dela,al kaj tazga.

LUNA06 -> RE: ni zvoka (1.10.2007 10:54:33)

Vse sem že preverla, zvok že včeraj ni delu.

Joj, verjento je res šla zvočna akrtica.Pa ravn sm nazaj usposobla računalnik.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

LUNA06 -> RE: ni zvoka (1.10.2007 10:55:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Speedy07

enkrat men tut ni delalo,pa sm mogu na novo driverje nastaviti.mogoč pa zvočnik ne dela,al kaj tazga.

Kere driverje, a za zvočnik?Sej ne vem če sm sploh mela kake, smo sam prklopli in je blo.

Tiamo -> RE: ni zvoka (1.10.2007 10:57:37)

ne za zvočno kartico...preveri če deluje, pojdi Nadzorna plošča, zvok

Nixxon -> RE: ni zvoka (2.10.2007 10:34:51)

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

IZVIRNO SPOROČILO: Speedy07

Kere driverje, a za zvočnik?Sej ne vem če sm sploh mela kake, smo sam prklopli in je blo.

Brez skrbi da si jih imela, brez njih nebi zvok deloval, pa če bi zvočnike stokrat vštekala. Tudi tvoja "diagnoza" o skurjeni audio plošči se mi zdi preuranjena. Si probala zvočnike na kakem drugem računlaniku? Si sigurna da so vštekani v pravi vhod (zelen), da jih ni kdo porinil v vhod za mikrofon ali line out ipd.?

Pojdi na Start -> Settings -> Control Panel -> System
Tam  pojdi na zavihek "Hardware" in klikni na "Device manager". V novonastalem oknu poglej, če imaš pri kateri od komponent rumen klicaj. Tudi če ga nima pejt na Audio and vido devices, nekaj takega in pri vseh Audio stvareh daj desni klik in "update driver".

Stran: [1]