Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 8:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Da, vidimo, koliko poznate svoje može, partnerje oz. žene. Najprej napišite svoje odgovore, nato pa jih povprašajte, da vidimo, koliko vas vas pozna svojo ljubezen v nulo . Vprašanja njegova/njena najljubša: 1. jed - 2. pijača - 3. sladica - 4. igralka - 5. avto, ki bi si ga kupil, če ne bi bil denar problem - 6. obleka- 7. gospodinjsko opravilo - 8. barva - 9. številka - 10. oddaja na TV- 11. VAŠ njemu najljubši del (telesa mislim) - 12. naj nadaljuje stavek: ti si moja.... 13. naj nadaljuje stavek: dišiš kot................., 14. naj nadaljuje stavek: ko se kregaš nad mano zledaš kot............... (da ne boste pozabile svojih odg. tudi napisati ) Zdaj pa jih pokličite in zraven napišite za pravilno DA, za nepravilno pa njegov odg., da vidimo, kje ste ga zbiksale/i in pripišite št. pravilnih oz. enakih odgovorov :
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 1.10.2007 8:55:02 >
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 8:52:08
|
|
|
|
Šaki
|
1. filane paprike---(jaz: ) 2. kokakola ( ) 3. grmada ( ) 4./ 5. bmw ( ) 6. trenirka 7. nobeno ( ) 8. modra ( ) 9. hmmmmmmmmm 10. pojma nimam 11. 100% joški ( ) 12...... ljubica 13....vrtnica ( ) 14.... pobesneli bik ((btw.napako maš 2x 12...)) samo si me pa namatrala,veš. hja poklicat ga ne morem ker ga ni..bom zvečer če vidm kaj sm mela prav
< Sporočilo je popravil bad girl -- 1.10.2007 8:53:20 >
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:02:16
|
|
|
|
Speedy07
|
1. jed -pica :) 2. pijača -sok 3. sladica -kremšnita 4. igralka -gaby pri razočaranah gospodinjah :) 5. avto, ki bi si ga kupil, če ne bi bil denar problem -renault megane scenic 6. obleka-mini krilca 7. gospodinjsko opravilo - vse 8. barva -bela 9. številka -13 10. oddaja na TV-nobena 11. VAŠ njemu najljubši del (telesa mislim) - oči pa rit:)))) 12. naj nadaljuje stavek: ti si moja ljubezen 13. naj nadaljuje stavek: dišiš kot morje 14. naj nadaljuje stavek: ko se kregaš nad mano zledaš kot zmaj :)) vse prav.jo dovolj dobro poznam :)
< Sporočilo je popravil Speedy07 -- 1.10.2007 9:10:45 >
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:09:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Speedy07, a tvoje joškice so ji všeč? Ti jo kar povprašaj, da vidimo, če si res zaslužiš pokal, za najboljše poznavanje svoje drage
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga toliko poznam, da vem, da na tole niti pod razno ne bi hotel odgovarjat.
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:11:38
|
|
|
|
Speedy07
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Speedy07, a tvoje joškice so ji všeč? Ti jo kar povprašaj, da vidimo, če si res zaslužiš pokal, za najboljše poznavanje svoje drage haha,jaz sm prebral na njej kaj je men všeč..hehe.mislim,da oči,pa rit :) bom jo vprašo,pa pol odgovorim,je trenutno v trgovini.:))
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ga toliko poznam, da vem, da na tole niti pod razno ne bi hotel odgovarjat. Enako. Pomoje da ga zdej kličem pa ga to sprašujem bi me poslal na kafe
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:13:46
|
|
|
|
korajža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ga toliko poznam, da vem, da na tole niti pod razno ne bi hotel odgovarjat. se pridružujem klubu, ugotavljam, da ga zelo slabo poznam
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:15:27
|
|
|
|
April
|
mem so pa taka vprašanja prav butasta, zato ker še zase ne bi vedla odgovarjat. enkrat mi nekaj paše, drugič spet drugo. pa tudi najljubših igralcev, avtov...nimam.
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
mem so pa taka vprašanja prav butasta, zato ker še zase ne bi vedla odgovarjat. enkrat mi nekaj paše, drugič spet drugo. pa tudi najljubših igralcev, avtov...nimam. Enako.
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jah no, kakor pač kdo vzame. Sem mislila, bolj za hec vse vzet, da ne bo ta forum samo zatežen in "s težkimi" vprašanji sestavljen. Pa ni fora v tem, če imaš ali nimaš najljubšegA IGRALCA, ampak kako razmišljata, oz. kaj butneta v tistm hipu. Vidim, da sem se zmotila.
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:25:48
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ga toliko poznam, da vem, da na tole niti pod razno ne bi hotel odgovarjat. Isto pri meni. Moj ni za take "igrice", je preresen. Še če ga vprašam, kaj je jedel za malico v službi, mi odgovori, kaj ga to stalno sprašujem. Tako da izstopam iz igre .
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:26:42
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: April mem so pa taka vprašanja prav butasta, zato ker še zase ne bi vedla odgovarjat. enkrat mi nekaj paše, drugič spet drugo. pa tudi najljubših igralcev, avtov...nimam. S tem se pa še bolj strinjam. Paštetka, predvidevam, da je tvoja najboljša jed pašteta in vem, kaj je bil tvoj namen, zato ne bit huda .
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:27:11
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ga toliko poznam, da vem, da na tole niti pod razno ne bi hotel odgovarjat. Enako. Pomoje da ga zdej kličem pa ga to sprašujem bi me poslal na kafe Tebe na kafe, bog si ga vedi, kam mene .
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:27:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
1. jed - kar skuham, drugač pa čokolada ( ) 2. pijača - vsak mesec nova- trenutno Donat (on- voda) 3. sladica - sladoled Duble King ( ) 4. igralka - Jodie Foster (Jenifer Lopez) 5. avto, ki bi si ga kupil, če ne bi bil denar problem - BMW!!!!!!!!! ( ) 6. obleka- trenirka ( ) 7. gospodinjsko opravilo - nest smeti (kuhanje- ja pa ja!) 8. barva - modra ( ) 9. številka - 6 ( ) 10. oddaja na TV- šport (športna scena, šport pri 42ur, formula, pač šport)( ) 11. VAŠ njemu najljubši del (telesa mislim) -ritka ( ) 12. naj nadaljuje stavek: ti si moja.... tečka? (princeska) 12. naj nadaljuje stavek: dišiš kot..... pol nežno zavije z očmi in pade na tla (on pravi da ne) 13. naj nadaljuje stavek: ko se kregaš nad mano zledaš kot...... evo, tega pa res nevem (on:hahahaha ) Se pravi: 8 pravilnih. A zato se skos kragava ker nimava pojma en o drugem
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:31:45
|
|
|
|
polona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ga toliko poznam, da vem, da na tole niti pod razno ne bi hotel odgovarjat. Moj tudi.
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 9:50:32
|
|
|
|
Blejka26
|
1.pivo 2.pica-hamburger 3.hmm? 4.J.Lo 5.Alfa 6.trenerka 7.ko ga piči mi dost pomaga-se zna lotiti vsega,če le hoče 8.pojma nimam 9.je nima 10.preverjeno 11...rit 12.....ne vem 13 ne vem.. je poleg mene tko da sem ga pol kar vprašala če je prav.Itak pa vem da mam sploh pijača in hrana
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 10:24:12
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Še če ga vprašam, kaj je jedel za malico v službi, mi odgovori, kaj ga to stalno sprašujem. Tako da izstopam iz igre . A mava midve istega deca?
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 10:25:21
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz ga toliko poznam, da vem, da na tole niti pod razno ne bi hotel odgovarjat. Enako. Pomoje da ga zdej kličem pa ga to sprašujem bi me poslal na kafe Tebe na kafe, bog si ga vedi, kam mene . Men bi že itak najrajš računalnik odnesel, da sploh ne bi več na ta forum zahajala.
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 10:52:27
|
|
|
|
Speedy07
|
evo,paštetkov kruh,mel sm prov,le za št.sm mim šel.je njena najlubša št.16 :) in nisi se zmotila,lepo je,da si odprla to temo,so pač nekatere tečne dons :))) ženske ženske
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 11:32:27
|
|
|
|
Šaki
|
Vidim, da sem se zmotila. ja no zdj pa maš
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 11:41:32
|
|
|
|
Anonimen
|
meni se zdi, pa da na večino vprašanj sploh nebi vedel odgovorit, npr. glede hrane bi jaz bolje vedela, kaj ima rad... Pa da ne govorim o številki in oblačilu, sigurno nebi vedel kaj odgovorit.... Vem pa, kaj bi odgovoril glede njegovega najljubšega dela telesa na meni: p , pa ko se iz nje fajn cedi
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 11:53:56
|
|
|
|
Anonimen
|
in vem, kaj je bil tvoj namen NAmen? Da npr. če je kaj jazen nate, da mu pripraviš najljubšo jed, da ga lahko pohecaš, kako si spet vražja, če npr. veš, da takrat tako izgledaš... in ne da se nafrdocnete in gresta vsak po svoje. Zanimalo me je koliko se poznate in koliko drug drugemu v rit lahko lezete, kolikokrat mu skuhate najljubšo hrano...ko greste v šoping, če se veste odločiti za barvo pulovra, ki mu ga želite kupiti za Rd.... Malenkosti, ki pomenijo v zvezi veliko... Butasta vprašanja? Mogoče ja, ampak odvisno od tega kako si jih interpretiraš oz. kako jih s partnerjem vzameta in kako jih znaš izkoristiti. Če jih znaš, ti velikokrat pridejo prav in ne bo potrebno toliko krega in vsega ostalega kar lahko vse pogosteje prevereš na tem forumu. O tem, kaj vse se pa pogovarjate s svojim partnerjem oz. kaj je nekomu butasto, kaj vzameta za hec in o tem kako ta hec izkoristita (če znata), pa tudi veliko pove o dveh. To je bil moj namen. Pa tudi vaši odgovori me ne zanimajo kaj, kdo kaj. Zanimalo me je na splošno, koliko ste jih uganili in kako jih poznate. Sem mislila, da bo vsaj malo zabave, heca in štosa na ta račun, pa vidim, da imate vse precej "resno odrasle" zveze .
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 1.10.2007 11:59:57 >
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 11:58:14
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Speedy07 evo,paštetkov kruh,mel sm prov,le za št.sm mim šel.je njena najlubša št.16 :) in nisi se zmotila,lepo je,da si odprla to temo,so pač nekatere tečne dons :))) ženske ženske Ne ne, nismo tečne. Vsaj jaz ne. Samo podala sem pač to mnenje. Saj tema ni nič napačna, ampak jaz velikokrat še zase re ne vem, kaj mi je všeč. Kjava, mogoče pa res . Joj, Paštetka, nisem nič hudega mislila . Namen sem misila, da malo popestriš ta forum, da se malo nasmejemo .
|
|
|
|
RE: Koliko poznate svoje partnerje 1.10.2007 12:03:40
|
|
|
|
srki
|
Drugače pa, ko je moj slabe volje, hoče, da ga pustim na miru, ker je kot tip človeka zelo "resen".
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?