nky 23 -> RE: koroška + velenje (12.10.2007 20:52:18)
|
pujkec ja ti kar pokliči! O ja tudi jaz imam ogromno za pospravit, pa je moj ponoči na šihtu, tako da čez dan aja in če začnem s sesalcem po bajti skakat bo mal jezen, proti večeru se mi pa ne da odkrito povedano. Pa za likat mam tok da..... ja to prvo ceplenje, ful je od otroka do otroka odvisno, pri nas je bilo proti večeru potočenih kar nekaj solz, nikakor se ga ni dalo potolažit. zdaj v ponedeljek imama drugo in ti povem kako bo, me je kar malo strah. Sem mu pa jaz takoj po ceplenju, ko sva prišla domov dala pol svečke in pol čez par ur spet, ne vem pa kok je to pomagalo, pa seveda obkladke gor dajat. Ja bol malo je takih, ki so za kako kavico ali sprehodek na koroškem, upam, da se jih še kaj javi in se spoznamo, saj tako kot pravi bojana več glav več ve in pa kak nov prijatelj nikoli ni odveč... bojana1 za danes se ti opravičujem, je moj popihal nekam z avtom in mojim telefonom vred z besedami sem takoj nazaj!!! No ja pa drugič potem kako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image] skupaj spijemo. lep večer vsem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|