tjaga -> Sej ne morem da ne bi (2.12.2004 14:49:49)
|
kakšne oslarije delila z vami. Tokrat je to: Priročni slovarček ženskega knjižnega jezika :hudicek: Midva potrebujeva. = Jaz hočem. Ti se odloči. = Pravilna odločitev bi ti morala biti do zdaj že jasna. Naredi kar želiš. = Karkoli že narediš, boš pozneje že dobil svoje... Pogovoriti se morava. = Nekaj mi ni všeč... Seveda... kar nadaljuj. = Nočem, da to narediš! Nisem razburjena! = Seveda sem razburjena, ti bedak! Ti si... pravi moški. = Obriti se moraš in preveč se potiš. Nocoj si zelo pozoren. = A sploh kdaj misliš še na kaj drugega kot na sex?! Nisem preveč čustvena! In ne pretiravam! = Imam menstruacijo. Bodi malo romantičen, ugasni luči. = Težave imam s celulitom. Ta kuhinja je tako nepraktična. = Hočem novo hišo! Želim si nove zavese... = ...in preproge in pohištvo in tapete... Potrebujem nove čevlje za poroko. = Preostalih 40 parov jih je napačnega odtenka bele barve Nekaj sem slišala. = Opazila sem, da že skoraj spiš... Me ljubiš? = Prosila bi te, da mi kupiš nekaj zelo dragega. Kako zelo me ljubiš? = Danes sem naredila nekaj, kar ti zagotovo ne bo všeč. Takoj bom pripravljena = Sezuj čevlje in najdi kaj dobrega na TV. Imam debelo rit? = Reci, da sem lepa. Moraš se naučiti komunicirati. = Preprosto se strinjaj z mano. Me sploh poslušaš?! = [Prepozno, si že mrtev...] Ja = Ne Ne = Ne Mogoče = Ne Žal mi je. = Tebi bo kmalu žal. Ti je všeč to, kar sem skuhala? = Preprosto je za pripraviti, zato se kar privadi... Je bil to otrok? = Spravi se iz postelje in bodi z njim dokler na zaspi. Sploh ne kričim! = Seveda kričim, ker se mi zdi to pomembno! Edino, kar bova kupila je posodica za milo. = Seveda je samoumevno, da bova šla na kozmetični oddelek, na oddelek s čevlji, pogledati moram, če imajo kakšno novo torbico in te rožnate rjuhe bi bile v spalnici videti čudovito. Upam, da si vzel s sabo kreditno kartico... LP, Tjaga :kuza::kava::kuza::kava:
|
|
|
|