Azzurra -> RE: nosečnost in nespečnost (4.10.2007 8:09:43)
|
kaj naj rečem? imam 15 mesečnega fantka, naspidiranega od jutra do večera, jaz sem v dvozimenski službi, delam tudi vsako drugo soboto (torej 6 dni v tednu), sem 18 tednov noseča in imam protitelesa v krvi, s tem povezanih zadnje 3 tedne hudega skakanja okoli zdravnikov, laboratorijev in transfuzijskih oddelkov, po zdravnikih pa služba do 18.30. danes sem se zbudila ob 2. zjutraj. do 3. sem gledala v zrak, ob 3.10 sem gledala Star trek (moj bog, jaz in star trek????) na eni italijanski postaji, ob 4. sem brala Delo in dom, ob 5. sem že prebrala ves včerajšnji, ob 6. sem bila že oblečena in pripravljena za v službo. moj ginekolog mi je pred 2 tednoma predpisal Apaurine (2 mg: 2 zvečer in 1 čez dan "da se skuliram in naspim".... any comments? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in to stanje nespečnosti traja že praktično od 5 ali 6 tedna dalje, včasih imam več sreče in spim do kake 4. ali 5. ure, včasih se zgodi kot danes in sem ob 2. zjutraj sova. zaspim pa cca ob 23. uri. in kar je napisala predhodnica, moti tudi mene - noge: kot da bi me nekdo trgal po kosteh in če je ena mirna, druga dela probleme, tako da se stalno premetavam.
|
|
|
|