Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 6:31:42
|
|
|
|
srki
|
Nekatere se mi zdijo malo preveč načičkane.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 7:53:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Samo 2 sta mi všeč.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 8:27:26
|
|
|
|
aluš
|
Meni so tud preveč načičkane. Nobene ne bi imela takšne kot je, le kakšno idejo bi ven pobrala.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 9:12:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ta druga je zakon! Bom mal skopirala idejo
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 9:50:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aluš Meni so tud preveč načičkane. Nobene ne bi imela takšne kot je, le kakšno idejo bi ven pobrala. Točno tako.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 9:51:32
|
|
|
|
biba77
|
Hvala, sem nasla idejo za naso (ko bomo se vselili...).
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 20:51:59
|
|
|
|
Annny
|
Lepo, da ste našle kakšno idejo zase; to je bil namen
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 20:59:16
|
|
|
|
tinkamiška
|
Super, čaprav za našo že vem kako bom nardila, ampak idej ni nikoli preveč
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 1.10.2007 21:35:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny A tale je za l_p? Drugače so pa zelo načičkane. Otrokom so pa verjetno všeč.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 2.10.2007 11:17:54
|
|
|
|
mišk
|
Ta prva, četrta in šesta so ful luštne!!! Take starinske, tople, razkošne! Ful lepo!
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 2.10.2007 11:23:46
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ja, pa saj otroške sobce so namenjene otrokom, ne njihovim staršim, ali kako? Le-ti pa obožujejo načičkano.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 2.10.2007 13:10:15
|
|
|
|
Nika v službi
|
"Načičkaš" lahko tudi z dodatki - zavese, blazine, posteljnina, igrače,.... ma, eno morje možnosti. Če je pa vse načičkano, pa je meni res preveč, pa verjamem, da je lahko tudi otroku preveč.... Sicer pa - vsak po svoje.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 2.10.2007 21:26:43
|
|
|
|
malecka
|
mišk midve imava pa enak okus. otroške sobice so namenjene otrokom zato morajo biti tople in prijetne
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 3.10.2007 11:54:20
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Ja, pa saj otroške sobce so namenjene otrokom, ne njihovim staršim, ali kako? Le-ti pa obožujejo načičkano. točno tako. treba je gledati z otroškimi očmi, bolj je načičkano, lepše jim je. sploh deklice, ko pridejo v obdobje, ko bi rade bile princeske . tud jaz sem si želela takšno sobo. anny, kje pa je to za dobit? takšnih postelj še nisem videla pri nas.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 3.10.2007 18:35:51
|
|
|
|
Annny
|
Mika, te sobice so ameriški dizajn..sem jih pobrala z raznih ameriških strani npr. getdecorating.com Evropski okus je ponavadi čisto drugačen...tudi če pogledaš otroške oblekice, imajo američani res veliko bolj pocukrane, ampak meni luštne stvari. Pa bedding set-i..meni je npr. zelo pri srcu oblikovalka Glenna Jean http://www.glennajean.com/pages/thumbnails.html Upam, da najdeš kaj lepega!
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 4.10.2007 11:04:57
|
|
|
|
mika
|
adiiiiiiiiiiiiiiio, kakšne sobice . že pri spalnicah mi grejo 'naše' postelje na živce, ker so tako nizke. ko se vsedeš ali pa vstaneš , te v križu vseka. hja nič, bomo kar vse naročili pri mizarju.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 4.10.2007 11:21:23
|
|
|
|
Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Annny Pa bedding set-i..meni je npr. zelo pri srcu oblikovalka Glenna Jean http://www.glennajean.com/pages/thumbnails.html Wau - tule pa res lahko vidiš odlične kombinacije barv in motivov . Meni je pa tale zakon:
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 4.10.2007 11:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana IZVIRNO SPOROČILO: Annny Pa bedding set-i..meni je npr. zelo pri srcu oblikovalka Glenna Jean http://www.glennajean.com/pages/thumbnails.html Wau - tule pa res lahko vidiš odlične kombinacije barv in motivov . Meni je pa tale zakon: men je pa tole čist premorast za otroško sobo. prej za spalnico al pa dnevno take barve
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 4.10.2007 11:39:59
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, simpatično. Meni so všeč Lilly, Soho in Stop buggin me.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 4.10.2007 20:03:56
|
|
|
|
Annny
|
Še en zanimiv link (kliknite na oblikovalce/blagovne znake pod slikami in se vam odpre veliko veliko različnih sobic..) http://www.babymania.com/
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 4.10.2007 20:17:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nič ne rečem, barvno so v nulo skombinirane. Ampak to zame ni prava otroška soba. Ni tistih barv, pa zabojnikov za igrače, pa kock in živih sten... Res mi ne sedejo. Barvno so pa res fenomenalne. Ampak umirjene.
|
|
|
|
RE: Za ljubitelje luštnih otroških sobic :) 4.10.2007 20:20:55
|
|
|
|
Annny
|
Ja, saj to so vendar bedding set-i, ne pa cele sobice
|
|
|
Število otrok!Alter_egoKoliko otrok imate?0 (
16%)
1 (
41%)
2 (
28%)
3 (
9%)
4 (
3%)
več (
2%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!