šnucika -> alergična reakcija na Mustela Stelatopia (30.9.2007 22:35:08)
|
Naša pupika ima že od rojstva težave s kožo,ki je suha in velikokrat se ji naredijo izpuščaji,skratka nagiba se k atopičnemu dermatitisu.Do 12. meseca je imela precej težav,tudi alergološke teste sva delali.Potem je bila koža skoraj b.p. ,do meseca dni nazaj. Pediatrinja in alergologinja sta ji predpisovali Elocom in linolo fett z olivnim oljem,ki pa je tako težko mazljiva,da sem se odločila poskusiti Stelatopio od Mustele,ki je zelo pohvaljena za atopike.V lekarni sem dobila vzorčke kopeli in kreme.Dva dni zapored sem jo kopala in mazala.Rdeči suhi izpuščaji so ji skorajda izginili..že po prvi uporabi. Po drugem mazanju pa paradoks!Izpuščaji izginjali,po celem telesu pa je dobila rdeče pikice obrobljene z belim lišajem.Prav razočarana sem,pa tako lepo je kazalo že po prvi uporabi.Sploh ne morem verjeti,da je na Mustelo odreagirala z alergijo. Očitno bova ostali na linoli in Elocomu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Kakšne izkušnje pa imate drugi z Mustelo...če jo uporabljate?
|
|
|
|