r1ta -> POMOČ PROSIM (30.9.2007 22:18:41)
|
Situacija je takšna. Naša Ana (9 mesecev) že cel teden ni "ta prava". Pride dan ko je čisto mirna, kar naprej bi se crkljala, potem naslednji dan pa je kot da bi jo navil. Naslednji dan je spet vsa mirna in tako naprej. V ponedeljek je imela 37,8 vročine, bila vsa utrujena, vendar je jedla normalno. V torek je komaj kaj spravila v sebe, in še to samo hladne jedi. V sredo je bilo vse v redu, v četrtek pa je spet dobila 37,8 vročine, jedla je normalno. V petek zjutraj sva šli k zdravniku (za vsak slučaj). Pogledala ji je grlo, ušeska, poslušala pljuča, vse b.p. Čez dan je bilo vse v redu, v soboto je spala zelo slabo, zjutraj pa je zbruhala jutranji obrok čokolina. Čez dan je bila normalna, jedla je vse in tudi dobre volje je bila. Danes čez dan je bila zelo dobre volje, dobro je jedla, 3x je kakala, od tega je ta zadnja porcija bila driska kot je še nisem videla. Vse je bilo mokro! Vročine nima. Kaj pri streli jasni bi lahko bilo krivo? Je možno da jo zobki tako mučijo? Mimogrede naj še povem, da je moj dragi totalno prehlajen, jaz pa sem pokasirala rahli prehlad in herpes. Lepa hvala za vse odgovore in pomoč ki jo ta trenutek res potrebujem! r1ta
|
|
|
|