Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Roza barva za moške 1.10.2007 9:37:47
|
|
|
|
Olivija
|
Imam sošolca z gimnazije, ki ima temne (črne) oči in črne lase ter krasno postavo. Je prišel enkrat v roza srajci na pijačo in moram rečt, da smo bile vse babe čisto impresionirane - izgledal je res fantastično - enim res paše. Moj pa niti probat noče ...
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 1.10.2007 10:59:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
Od "roza" stavri ima moj mož samo roza srajco in še ta ni roza roza, ampak je bolj intenzivno roza z belimi in modrimi črtami. Zraven pa nosi sprane kavbojke ali pa temno modro obleko (brez kravate!). Aja, pa še eno losos srajco ima, če se to šteje pod roza.
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 1.10.2007 11:36:52
|
|
|
|
helloKitty
|
Men je tud všeč, če je vse v mejah normale. Če pa tip dobr zgleda pa sploh. Moj fant tud sploh noče slišat o tem. Pa sm mu hotla tako lušno svetlomodro srajco kupt od Polota, in je bil samo znak Polo roza, pa ni hotu
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 1.10.2007 14:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Rozo kot moški morš znat nosit. Ni vse za vsakogar. Je pa ziher predpogoj da si temen, zame vsaj.
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 1.10.2007 19:16:09
|
|
|
|
dory
|
men je pa pinki na majcah cist ok...cak kwa si mi ze enkrat rekla za tamalga,k ma rad pinki barvo? dej me spomn... tko da roza majce so super... tiste tangice pa...tangice se grejo sam tist kar je v to oblecen pa o marij
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 13.10.2007 22:38:03
|
|
|
|
rogljicek
|
jaz pa mislim, da je čist odvisno od tipa-ton kože, lasje in pa predvsem kako to oblačilo nosi. Moj karkol da nase zgleda super. Pa ne da zato, ker je moj , ampak zato, ker ima vse to kar sem omenila. Nosi vse barve, tudi roza (no ja, roza spodnjih gat hvala bogu nima) Je pa res, da ima izjemno dober okus za oblačenje in tudi meni včasih priskoči na pomoč
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 15.10.2007 13:21:30
|
|
|
|
cukr07
|
Sem mojmu samo enkrat tako za hec omenila, če bi mogoče bil za kakšno roza srajco al pa majco, pa me je tako pogledal, da mi je blo takoj jasn da ne.
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 15.10.2007 13:25:39
|
|
|
|
lemavrica
|
Roza na moškemu mi ne potegne in mi tud v sanjah ne pade na pamet da bi možu predlagala kako roza zadevo. On si pa tud nebi kupil in nosil kake roza majice ali srajce.
|
|
RE: Roza barva za moške 15.10.2007 19:17:25
|
|
|
|
riders
|
Moj 17-letnik, ki se ful šminkersko oblači, je lani na moj predlog (sem ga hecala), naj si kupi tudi kakšno roza mikico, tako posmehljivo zavil z očmi, da ga po moje še zdaj bolijo . No, letos ima pa že dve roza mikici . In moram reči, da mu ful pristajata. Moj svak je imel na svoji poroki roza srajco z roza kravato, da se je ujemal s svojo roza bodočo ženko - in mu je tudi zelo pristajalo. Naša familija ima rada roza barvo
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 15.10.2007 21:52:30
|
|
|
|
* Mateja *
|
meni je kombinacija z roza ful dobra. Na puloverjih, srajcah, polo majčkah,... Sam me moj možek ne razveseli s tako kombinacijo, ne mara nič rozastega, meni je pa full lepa barva za kombinirat!
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 15.10.2007 22:20:48
|
|
|
|
Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Sploh mi nekak ne sede tip moškega k je pripravljen neki rozastga nase navlečt
|
|
|
|
RE: Roza barva za moške 16.10.2007 14:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je zelo všeč. Še bolj mi je pa všeč RDEČA na temnolascu
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?