|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Roza barva za moške
1.10.2007 9:37:47   
Olivija
Imam sošolca z gimnazije, ki ima temne (črne) oči in črne lase ter krasno postavo. Je prišel enkrat v roza srajci na pijačo in moram rečt, da smo bile vse babe čisto impresionirane - izgledal je res fantastično - enim res paše. Moj pa niti probat noče ...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.10.2007 10:59:15   
kofetek2010
Od "roza" stavri ima moj mož samo roza srajco in še ta ni roza roza, ampak je bolj intenzivno roza z belimi in modrimi črtami. Zraven pa nosi sprane kavbojke ali pa temno modro obleko (brez kravate!). user posted image

Aja, pa še eno losos srajco ima, če se to šteje pod roza. user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.10.2007 11:01:09   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Mislila sem kaj takega:
[/link]

[link=http://www.amazon.com/Forzieri-White-Striped-Italian-Cotton/dp/images/B000CNAD8Y/ref=dp_image_0_0/102-5540473-2266524?ie=UTF8&s=apparel&img=0&color%5Fname=default]user posted image

zelo lepa, tudi kaki podobni puloverji so mi ok

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.10.2007 11:36:52   
helloKitty
Men je tud všeč, če je vse v mejah normale. Če pa tip dobr zgleda pa sploh. user posted image
Moj fant tud sploh noče slišat o tem. Pa sm mu hotla tako lušno svetlomodro srajco kupt od Polota, in je bil samo znak Polo roza, pa ni hotu user posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.10.2007 14:39:58   
Anonimen
Rozo kot moški morš znat nosit. Ni vse za vsakogar. Je pa ziher predpogoj da si temen, zame vsaj.

(odgovor članu helloKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
1.10.2007 19:16:09   
dory
men je pa pinki na majcah cist ok...cak kwa si mi ze enkrat rekla za tamalga,k ma rad pinki barvo? dej me spomn...

tko da roza majce so super...

tiste tangice pa...tangice se grejo sam tist kar je v to oblecen pa o marijuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.10.2007 22:38:03   
rogljicek
jaz pa mislim, da je čist odvisno od tipa-ton kože, lasje in pa predvsem kako to oblačilo nosi. Moj user posted image  karkol da nase zgleda super. Pa ne da zato, ker je moj user posted image , ampak zato, ker ima vse to kar sem omenila. Nosi vse barve, tudi roza (no ja, roza spodnjih gat hvala bogu nima) Je pa res, da ima izjemno dober okus za oblačenje in tudi meni včasih priskoči na pomoč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.10.2007 13:21:30   
cukr07
Sem mojmu samo enkrat tako za hec omenila, če bi mogoče bil za kakšno roza srajco al pa majco, pa me je tako pogledal, da mi je blo takoj jasn da ne.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.10.2007 13:25:39   
lemavrica
Roza na moškemu mi ne potegne in mi tud v sanjah ne pade na pamet da bi možu predlagala kako roza zadevo. On si pa tud nebi kupil in nosil kake roza majice ali srajce.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.10.2007 19:17:25   
riders
Moj 17-letnik, ki se ful šminkersko oblači, je lani na moj predlog (sem ga hecala), naj si kupi tudi kakšno roza mikico, tako posmehljivo zavil z očmi, da ga po moje še zdaj bolijo user posted image . No, letos ima pa že dve roza mikici user posted image . In moram reči, da mu ful pristajata.

Moj svak je imel na svoji poroki roza srajco z roza kravato, da se je ujemal s svojo roza bodočo ženko - in mu je tudi zelo pristajalo.

Naša familija ima rada roza barvo user posted image  

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.10.2007 21:52:30   
* Mateja *
meni je kombinacija z roza ful dobra. Na puloverjih, srajcah, polo majčkah,... Sam me moj možek ne razveseli s tako kombinacijo, ne mara nič rozastega, meni je pa full lepa barva za kombinirat!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.10.2007 22:20:48   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Sploh mi nekak ne sede tip moškega k je pripravljen neki rozastga nase navlečtuser posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.10.2007 14:25:27   
mami_miki
Meni je všeč, če vse ostalo paše zraven. Ne vem-zadnjič je imel en politik roza srajco, pa potem obleko pa kravato- zdaj se ne spomnim kake barve, opazla sem bolj srajcouser posted image  pa je blo vse ful skladno, tisto mi je bilo všeč...kak se kdo porihta po moje...Men je Mario Galunič vedno lepo oblečen, ali pa Potrč ima dostkrat roza srajco...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.10.2007 14:51:08   
Anonimen
Meni je zelo všeč.
Še bolj mi je pa všeč RDEČA na temnolascu user posted image

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?