saving -> RE: rakci - garnele (1.10.2007 21:55:00)
|
Če si za malo eksotike, lahko narediš avokadovo juho z rakci. Avokado razkoščičiš, olupiš in spasiraš v multipraktiku. Začiniš z limono, soljo in poprom. Segreješ na kakih 50 stopinj, ne sme zavreti (ubiješ okus avokada, ki ga je tako ali tako bolj malo, pa še vitamine uničiš)! Ugasneš ogenj, dodaš rakce, pokriješ in pustiš 5 minut. Nekaj rakcev daš na koncu na vrh krožnika, da zgleda bolj fensi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Je malo poseben okus, lahko ti bo všeč ali pa ne. Tako, za spremembo, da ni dunajc pa pomfri [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] . Ups, sem pozabil. Če se neče pasirat, dodaj malo mlačne vode.
|
|
|
|