strah začeti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> strah začeti (29.9.2007 21:19:47)

Noseča sem 5 tednov in do zdaj sem bila v bolniški zaradi ledvic.V ponedeljek začnem z službo in ,ker delam v veleprodajni trgovini me je strah službe.Tam so mi sicer obljubili lažje delovno mesto vendar čisto se ne bom mogla izognit dvigovanju težkih bremen,zato sem malo v skrbeh .Sem upravičeno ali sem malo preveč boječa????HVALA ZA KAKŠNO SPODBUDNO BESEDO!

Anonimen -> RE: strah začeti (29.9.2007 21:21:15)

ti pojdi kar do zdravnika, pa bo.

Naja30 -> RE: strah začeti (29.9.2007 21:24:47)

Če imaš ok G, ti bo dal bolniško. Meni je rekla, da naj se s sodelavko zmenim, da mi ni treba dvigovat otrok v vrtcu. No, to ni bilo izvedljivo, ker sodelavka je večinoma prej odhajala domov in sem ostala sama.

Poskusi se zmenit. Dviguješa pa lahko do cca 10 kg.

lorch -> RE: strah začeti (29.9.2007 23:27:41)

zelo odvisno je od g. in pa seveda od tvojih zdravstvenih diagnoz. Jaz sem zaradi krvavitev v zg. nosečnosti imela diagnozo grozeči splav in sem bila do 12. tedna v bolniški, potem pa lepo nazaj v službo. Meni so omejili dvigovanje nad 5kg, kar pa je v vrtcu bilo zopet neizvedljivo, saj sem imela otroke starosti 1-3 in smo se še previjali, pa vsak dan ležalniki in pa seveda tudi moja sodelavka je odhajala večinoma prej, zato ni mogla ravno dvignit nekaj ali nekoga če je sploh ni bilo tam.
Ampak saj pravim omejitev je bila zaradi diagnoze, zatoi se pogovori s svojo g.

Stran: [1]