drugo mnenje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> drugo mnenje (29.9.2007 19:46:45)

Mene pa zanima, kako naj pridem do drugege mnenja.
Saj ne, da ne zaupam svojemu G, ampak mi je Pušenjak tako odgovoril, da me je spravil v rahel dvom.
A rabim napotnico svojega G??? Malo mi je nerodno ga prosit zanjo.
A naj grem samoplačniško?   Mi je pa po eni strani škoda denarja.

Anonimen -> RE: drugo mnenje (29.9.2007 19:48:33)

Meni je dal napotnico splošni zdravnik, ker mi je bilo nerodno svojemu ginekologu reči, da bi rada še drugo mnenje.No, potem sem pri tistemu h kateremu sem šla po drugo mnenje, tudi ostala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: drugo mnenje (29.9.2007 19:50:15)

pa lahko greš h kateremu hočeš, če dobiš napotnico??

Anonimen -> RE: drugo mnenje (29.9.2007 19:52:12)

saj ti je napisala.. k splosnemu!

Anonimen -> RE: drugo mnenje (29.9.2007 19:54:57)

Svojemu splošnemu zdravniku reci, da bi želela drugo mnenje in povej mu h kateremu ginekologu bi rada šla.
To je vse.Pa dobro opravi.

p.s. če ti pa ne bo hotel dati napotnice boš morala na pregled samoplačniško.Saj sam pregled z UZ ni tako drag, boš vsaj pomirjena.

Magi* -> RE: drugo mnenje (29.9.2007 21:13:10)

h komurkoli ne boš mogla iti z napotnico, pač k tistemu, ki ima koncesijo. če pa ima samo samoplačniko, potem pa moraš plačati. jaz sem šla po drugo mnenje, svojemu G nisem razlagala. sem pa plačala, itak ni bilo druge variante, ker sem hotela k točno določenem G. in zakaj bi te bilo sram? to je vendar tvoja pravica.

bina30 -> RE: drugo mnenje (30.9.2007 9:42:33)

Tvojemu G ni treba nič razlagat, ti pojdi do svojega zdravnika po napotnico. jaz bi to že zdavnaj naredila, če bi obstajal kakršen koli dvom. Najlažje pa je plačati pregled, ker si takoj na vrsti. Je pa seveda treba riskirati par evrov. Ne šparaj na sebi!!!!

Stran: [1]