BONI* -> 9.nebesa (****. nadaljevanje) (3.12.2004 13:16:35)
|
Hojla punce! Danes imam pa jaz en jokajoči dan. Saj sploh ne vem, kaj mi je. Najbrž me že tako hormončki zdelujejo, malo pa tudi nestrpnost. Mojega dragega seveda spet ni doma in jaz se počutim tako osamljeno. No, pa saj bo boljš! Še malo, pa bom imela super družbo:duda:. Mogoče bova potem :(( v tandemu:)- Pikapolonica, sem slišala, da si imela na žalost tudi ti kar nekaj težav z dojenjem. Sedaj pa sem zelo vesela, ko slišim, da se je uredilo in da sedaj lepo papcate.:bravo: Ma tole dojenje je pa res en science fiction. Mene je že kar groza, kaj bo. Jaz imam že tako ali tako bolj občutljive bradavice. Čestitam tudi za prvo kopanje:bravo: Imaš kar srečo, da tvoja Tia tako uživa v vodi. Ja, kaj češ, kakat je pa tudi treba;). A jo kopaš v banjici ali imaš čebriček? Bejba, a vas pa še vedno krčki matrajo:(. A niti tiste Lexafin kapljice nič ne pomagajo?:ups: Zoprna reč! Upam, da bo kamlu boljše! Ubogi Anže! Če pomislim, kako je meni hudo, če mi prebava nagaja... Sem pa slišala, da Tummy tub (uapm, da sem prav napisala) pri vas dela čudeže:bravo:. Veš, vsake toliko časa malo poškilim na sosedni forum, da vidim, kako vam gre. A ste vi tudi že šli kaj ven? Zdej vaju bom pa obe (Pikapolonica & Bejba) še malo izkoristila, pa mi povejta kako sta oblečena vajina :angel: ponoči. Koliko plasti oblačil in koliko dekic (kovterček). Ali ima katera od vaju mogoče spalno vrečo. Midva sva tudi to kupila, tako da imam na razpolago oboje-vrečo in kovtrček, pa še dekice. V salnici pa imam 20°C. Ravno danes sem namreč posteljico pripravljala, potem pa kar na enkrat nisem več vedela, kaj vse naj sploh pripravim:zmeden2: Lidy, mislim da gre za isto G. Baje je tudi ona prej delala na Fužinah, potem pa je šla privat. Sedaj ima samoplačniško, nekaj pa tudi na koncesijo (sem spadam tudi jaz). A ti si mogoče iz Fužin ali iamš samo G tam? Jaz sem na Fužinah živela skoraj 15 let. Ej, pa ne se sekirat zaradi kil! Bodo že potem šle dol oz. se bomo potem s temi kilami ubadale. Itak pa se ne rediš toliko ti, kot na teži pridobiva tvoj :angel:. Baje potem kar same od sebe zginevajo, ker toliko pokurimo z dojenjem, pa nočnim bedenjem, previjanjem,... Glavno,da ti zdravo ješ in s tem samo koristiš sebi in svoji :duda:. Sem opazila, da se ene :nosecka: lepo postopno redijo ves čas nosečnosti, smo pa tudi take, ki se do 8 meseca nismo zredile skoraj nič, potem pa BUM! Hitro dobiti vse kile za nazaj in še za naprej (in to duplo!):(. Punce, zunaj se malo sonček kaže:bravo: Me že mineva otožnost. Zdej si grem pa eno :kava: skuhat, da ne bom vsega kisika :zaspan: (beri: vase pozavgala). Lp, Boni&:duda: Joj, kdaj bo že 17.12.:ups::zmeden:
|
|
|
|